Οι Υποψήφιοι του Συνδυασμού μας

Ανδρονίκου Αντωνία (Τόνια)

«Ας ξεκινήσουμε λοιπόν εμείς, η καινούρια γενιά, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Οφείλουμε με σκληρή δουλειά και συνεργασία να εξελίξουμε το τουριστικό προϊόν του νησιού μας στην κορυφή του είδους»

"Οι παιδικές μας μνήμες είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο” έλεγε η Έλλη Αλεξίου.

Πατέρας της ο Δημήτρης Ανδρόνικος του Κωνσταντάκη και Μητέρα της, η Δέσποινα Ανδρονίκου – Σκριβάνου.

Είναι  ανιψιά του Ματθαίου Ανδρόνικου, γνωστού ήρωα του νησιού που σκοτώθηκε στη γερμανική Κατοχή. Τιμητικά ο πιο γνωστός και πολυσύχναστος δρόμος της Μυκόνου, τα Ματογιάννια, φέρουν το όνομά του.

Ατζαμόγλου Μιλτιάδης (Μίλτος)

“Είστε η φωνή μου. Είμαι ο άνθρωπός σας. Το μέλλον μας εσείς.”

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μύκονο. Γονείς μου είναι η Σοφία Παπουτσά και ο Κώστας Ατζαμόγλου (πρώην Ταμίας της Εθνικής Τράπεζας). Τελειώνοντας το σχολείο, συνέχισα τις σπουδές μου στην Αγγλία (2001-2004), στο Πανεπιστήμιο Southbank του Λονδίνου στον τομέα της Πολιτικής Επιστήμης, με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Σε συνέχεια των σπουδών μου (2004-2005) συμμετείχα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (University of London) με ερευνητικό προσανατολισμό “Μελέτες για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Επικοινωνία”.

Βήτος Μιχαήλ

«Βλέπω να ανοίγεται στη Μύκονο μια νέα προοπτική προόδου»

Γεννημένος στην Αθήνα. Γιος του Αθανασίου και της Αγγελικής

Απόφοιτος Γυμνασίου, συνέχισε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λωζάνης. Γνώστης Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών.

Θητεία στο Ναυτικό. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως προϊστάμενος τού τμήματος εξυπηρέτησης επιβατών και VIP.  Στενός φίλος τού αείμνηστου Αλέξανδρου Ωνάση συνεχίζει την πορεία του  εργαζόμενος στη Ναυτιλιακή

Γαλούνη Σταυρούλα

“Καλώ λοιπόν όσες και όσους έχουν υπεύθυνη συνείδηση, να σταθούν στο πλευρό μας, γιατί το αύριο του τόπου μας είναι το αύριο των παιδιών μας”

Γεννημένη το 1974, κόρη του Ανδρέα Γαλούνη και της Φρασκούλας, το γένος Μονογυιού. Μεγάλωσε στον Καλαφάτη της Άνω Μεράς όπου ήταν το πατρικό της σπίτι.

Η Σταυρούλα από μικρή στάθηκε στο πλευρό των γονιών της, τόσο δουλεύοντας μαζί με τη μητέρα της στην πάντα φιλόξενη οικογενειακή τους επιχείρηση στην παραλία της Λιάς, όσο και στο πλευρό του πατέρα της, στο ψάρεμα με το καΐκι. Έτσι έμαθε από εκείνους ότι για να νικήσεις, θα πρέπει πρώτα να έχεις παλέψει.

Γερονίκος Ιωάννης

«Μπορώ να προσφέρω ως επιστήμονας στη χωροταξική και πολεοδομική διαμόρφωση του νησιού»

Γεννήθηκε στη Καστοριά το 1974.

Παντρεμένος με την Αθηνά Νικολή, έχουν μια κόρη, την Καλλιόπη, 4 ετών.

Απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Δομικών Έργων Σερρών. Από το 2000 εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός.

Έχει εργαστεί στη γενέτειρά του τη Καστοριά, καθώς και  στη Θεσσαλονίκη.

Από το 2007 εργάζεται και ζει μόνιμα στη Μύκονο. Απασχολήθηκε ως Πολιτικός Μηχανικός στη Μύκονο, συνεργαζόμενος με διάφορες εταιρίες και σε πολλές περιοχές του νησιού. Ασχολείται επίσης και με την έκδοση τοπογραφικών διαγραμμάτων.

 

Γκέλος Α. Νικόλας

“Η υπέρβαση της κοινωνίας μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο οφείλει τώρα να καταγραφεί, ούτως ώστε με προσπάθεια και σύνεση να επιτευχθεί το όραμα που όλοι πλέον κατανοούμε και προσδοκούμε”

Γεννήθηκε το 1971 και είναι τραπεζικός υπάλληλος. Πατέρας του ο Ανδρέας Γκέλος και μητέρα του η Πετρούλα Γκέλου. Παντρεμένος με την Κατερίνα Κουσαθανά του Νικολάου κι έχουν δύο παιδιά, την Δέσποινα-Μαρία και τον Ανδρέα.

Σπούδασε Οικονομικά στο Queen Mary College, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1995 με το Μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Reading, Αγγλία, στην «Επιχειρηματική Ανταγωνιστικότητα και Τραπεζική Χρηματοδοτήσεων». Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άδεια ασκήσεως οικονομολογικού επαγγέλματος. Επιπροσθέτως, μαζί με την σύζυγό του διαχειρίζονται την επιχείρησή τους ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στην περιοχή Κόρφος.

Γκίκας Ζωγράφος (Άκης)

«Επιβάλλεται να ζήσουμε την αλλαγή, να φέρουμε την αλλαγή, να είμαστε η αλλαγή»

Γεννημένος στη Αθήνα το 1986. Γιος του Γεωργίου και της Μαρίας Γκίκα.

Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ).

Εργάστηκε για 2 χρόνια σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και είναι υπεύθυνος τουριστικού γραφείου που διατηρεί με τον πατέρα του.

Ενδιαφέρεται για την Αστρονομία και την αστρο-φωτογράφιση, ενώ έχει κάνει  δημοσιεύσεις σε περιοδικά επιστημονικού ενδιαφέροντος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έντονο ενδιαφέρον δείχνει και για τις χρηματο-οικονομικές κινήσεις του Χρηματιστηρίου.

 

Γκόφας Τάσος

“Να στηρίξουμε μια προσπάθεια χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς παράγοντες, επιλέγοντας για το Δήμο μας πρωταγωνιστές της καθημερινότητας”

Γεννήθηκε το 1961 στο Νομό Ηλείας. Γιός του Γρηγόρη Γκόφα και της Χαρίκλειας. Παντρεμένος με την Ευαγγελία Κουκά του Δημητρίου, έχουν δύο κόρες, την Δήμητρα 29 ετών και την Δανάη 16 ετών.

Απόφοιτος εκπαιδευτηρίων Δημακάκου, στο Περιστέρι Αττικής.

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1977.

Δημιούργησε την Δ.Α. ΓΚΟΦΑΣ Ο.Ε υψηλού επιπέδου κοσμηματοπωλεία στο Ματογιάννι όπου υπήρξε εταίρος ως το 2004.

Το 1995 ασχολήθηκε με την εμπορία ετοίμων ενδυμάτων.

Γκράχαμ Σάρον

“Πιστεύω στη συλλογική δουλειά”

Γεννήθηκε στο New Castle της Αγγλίας.

Παντρεμένη με τον Βαρώνο Δημήτρη, γιο της Καλλιόπης Μονογυιού και του Νικολάου Βαρώνου. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Πόπη, 16 ετών και την Τζασμίν, 10 ετών.

Απόφοιτος του Λυκείου “Lord Lawson Birtley”, στην Αγγλία.

Εργάστηκε στο New Castle επί δυο χρόνια ως βοηθός λογιστή.

Κατόπιν απασχολήθηκε στο τομέα των πωλήσεων, συνεργαζόμενη με πολλές επώνυμες εταιρίες, ως εξωτερική συνεργάτης.

Γρυπάρη Ειρήνη

“Στο συνδυασμό αυτό δημιουργείται το απαραίτητο «μίγμα» εμπειρίας, γνώσης και τόλμης που μπορεί να δώσει δυναμικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας”

Γεννήθηκε το 1963 στην Μύκονο. Κόρη του Ιωάννη και της Άννας Φαμέλη. Παντρεμένη από το 1981 με τον επίσης Μυκονιάτη Δαμιανό Γρυπάρη, έχουν κτίσει μαζί μια όμορφη και δεμένη οικογένεια, την οποία θεωρεί η ίδια ως το σημαντικότερο απόκτημά  της, αποτελούμενη από δύο κόρες την Άννα –φιλόλογο, παντρεμένη με δύο παιδιά και την Γεωργιάννα –μαθήτρια Λυκείου.

Είναι Απόφοιτη Μέσης εκπαίδευσης και η μεγάλη της αγάπη για τη Μύκονο , το νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε, καθώς και η πρόθεσή της για ανιδιοτελή προσφορά την οδήγησε στην ενασχόλησή της με τα κοινά: Έτσι, εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος (από 1ης Ιανουαρίου 2003) με τους Συνδυασμούς της πλειοψηφίας και δραστηριοποιείται αδιάκοπα και εντατικά από τότε στην πρώτη γραμμή των δημοτικών ζητημάτων, με συνεχή παρουσία και πλούσιο έργο.

Γρυπάρης Δαμιανός

“Πάντα πίστευα ότι οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά, χτίζοντας έτσι με γνώση και με δύναμη, τις βάσεις για το μέλλον του νησιού μας

Γεννημένος το 1962 στην Πετρούπολη Αττικής, γιος του Γεωργίου Γρυπάρη (Καφές)  από το Φανάρι και της Άννας, το γένος Βαρδαλάχου, επίσης από το Φανάρι Μυκόνου. Και οι δυο παππούδες του υπήρξαν φαροφύλακες  συνδέοντας έτσι, όλες τις παιδικές αναμνήσεις με το εξαιρετικό αυτό μνημείο του Φάρου του Αρμενιστή, το οποίο με αγάπη και φροντίδα έχει επιμεληθεί αλλεπάλληλες φορές την συντήρηση του.