Βήτος Μιχαήλ

«Βλέπω να ανοίγεται στη Μύκονο μια νέα προοπτική προόδου»

Γεννημένος στην Αθήνα. Γιος του Αθανασίου και της Αγγελικής

Απόφοιτος Γυμνασίου, συνέχισε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λωζάνης. Γνώστης Αγγλικών, Γαλλικών, Ιταλικών.

Θητεία στο Ναυτικό. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως προϊστάμενος τού τμήματος εξυπηρέτησης επιβατών και VIP.  Στενός φίλος τού αείμνηστου Αλέξανδρου Ωνάση συνεχίζει την πορεία του  εργαζόμενος στη Ναυτιλιακή

Εταιρεία OLYMPIC MARITIME  στο Μόντε Κάρλο. Οι επαφές του με διεθνείς προσωπικότητες διευρύνονται μέχρι πού συνοδεύει τον Αριστοτέλη Ωνάση στην Ανδραβίδα να παραλάβουν την μέλλουσα σύζυγό του Jackie Kennedy.

Αλλάζει πορεία και συνεχίζει την καριέρα του στο χώρο τής μόδας. Ανοίγει την boutique PIERRE CARDIN στην Αθήνα και στα μέσα τής δεκαετίας τού ’70 φεύγει για την Αγγλία όπου ασχολείται με το χώρο τής τέχνης. Παντρεύεται μετά από λίγα χρόνια και αποκτά δύο κόρες.

Το 1991 έχει επιθυμήσει την Ελλάδα, επιστρέφει και εγκαθίσταται στη Μύκονο .

Συνεχίζει με την οικογένειά του να εργάζεται στο χώρο της μόδας, τής κατασκευής και συγχρόνως ανοίγει επιχείρηση επίπλων και διακόσμησης πού συνεχίζει ως τώρα.

“Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κουκά με κάνει περήφανο γιατί βλέπω να ανοίγεται στη Μύκονο μια νέα προοπτική προόδου, για να έχει τη θέση που της αξίζει στο  διεθνές τουριστικό στερέωμα”