Γαλούνη Σταυρούλα

“Καλώ λοιπόν όσες και όσους έχουν υπεύθυνη συνείδηση, να σταθούν στο πλευρό μας, γιατί το αύριο του τόπου μας είναι το αύριο των παιδιών μας”

Γεννημένη το 1974, κόρη του Ανδρέα Γαλούνη και της Φρασκούλας, το γένος Μονογυιού. Μεγάλωσε στον Καλαφάτη της Άνω Μεράς όπου ήταν το πατρικό της σπίτι.

Η Σταυρούλα από μικρή στάθηκε στο πλευρό των γονιών της, τόσο δουλεύοντας μαζί με τη μητέρα της στην πάντα φιλόξενη οικογενειακή τους επιχείρηση στην παραλία της Λιάς, όσο και στο πλευρό του πατέρα της, στο ψάρεμα με το καΐκι. Έτσι έμαθε από εκείνους ότι για να νικήσεις, θα πρέπει πρώτα να έχεις παλέψει.

Είναι παντρεμένη με τον Μάρκο Ξενάριο και έχουν τρία παιδιά, τον Μαθιό 17 ετών, την Ουρανία 7 και τον Νικόλα 5 ετών. Υπήρξε γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς.

«Πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια στις εκλογές γιατί ανησυχώ πολύ για το αύριο των παιδιών μου δεν μπορώ να είμαι θεατής στην οικοδόμησή του. Θέλω το αύριο αυτό να είναι για όλα τα παιδιά υγιές και ασφαλές. Mπορώ υπεύθυνα να βοηθήσω και εγώ στην οικοδόμησή του. Καλώ λοιπόν όσες και όσους έχουν υπεύθυνη συνείδηση, να σταθούν στο πλευρό μας, γιατί το αύριο του τόπου μας είναι το αύριο των παιδιών μας».