Γκίκας Ζωγράφος (Άκης)

«Επιβάλλεται να ζήσουμε την αλλαγή, να φέρουμε την αλλαγή, να είμαστε η αλλαγή»

Γεννημένος στη Αθήνα το 1986. Γιος του Γεωργίου και της Μαρίας Γκίκα.

Απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ).

Εργάστηκε για 2 χρόνια σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και είναι υπεύθυνος τουριστικού γραφείου που διατηρεί με τον πατέρα του.

Ενδιαφέρεται για την Αστρονομία και την αστρο-φωτογράφιση, ενώ έχει κάνει  δημοσιεύσεις σε περιοδικά επιστημονικού ενδιαφέροντος τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έντονο ενδιαφέρον δείχνει και για τις χρηματο-οικονομικές κινήσεις του Χρηματιστηρίου.

 

«Μέχρι πρόσφατα για μένα ο εύκολος ρόλος ήταν να είμαι κριτής για ό,τι συμβαίνει γύρω μου και στο οικείο περιβάλλον μου. Ο πιο εύκολος ρόλος στη ζωή είναι να ασκείς κριτική για ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Εφόσον λοιπόν τα πράγματα δεν αλλάζουν από μόνα τους και ενώ οι  επιλογές του παρελθόντος είναι ανίκανες να κάνουν την υπέρβαση και την αλλαγή γι’ αυτό συστρατεύθηκα με τον φίλο Κωνσταντίνο Κουκά, εμπνευστή μιας νέας ιδέας, μιας νέας πρωτοβουλίας που στόχο έχει την αλλαγή. Η Μύκονος πρέπει να αλλάξει σελίδα. Επιβάλλεται να ζήσουμε την αλλαγή, να φέρουμε την αλλαγή, να είμαστε η αλλαγή. Η αλλαγή που θα φέρει τη Μύκονο επιτέλους στη θέση που της αξίζει, πρωταγωνίστρια σε όλα καθώς τίποτα λιγότερο δεν μας ικανοποιεί.»