Γκόφας Τάσος

“Να στηρίξουμε μια προσπάθεια χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς παράγοντες, επιλέγοντας για το Δήμο μας πρωταγωνιστές της καθημερινότητας”

Γεννήθηκε το 1961 στο Νομό Ηλείας. Γιός του Γρηγόρη Γκόφα και της Χαρίκλειας. Παντρεμένος με την Ευαγγελία Κουκά του Δημητρίου, έχουν δύο κόρες, την Δήμητρα 29 ετών και την Δανάη 16 ετών.

Απόφοιτος εκπαιδευτηρίων Δημακάκου, στο Περιστέρι Αττικής.

Μόνιμος κάτοικος Μυκόνου από το 1977.

Δημιούργησε την Δ.Α. ΓΚΟΦΑΣ Ο.Ε υψηλού επιπέδου κοσμηματοπωλεία στο Ματογιάννι όπου υπήρξε εταίρος ως το 2004.

Το 1995 ασχολήθηκε με την εμπορία ετοίμων ενδυμάτων.

Το 1998 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Α.Ε.Λ.Δ.Ε. (Α.Ε. Λήψης και Διαβίβασης εντολών/ Χρηματιστηριακή Εταιρία) κατόπιν αποκλειστικής συνεργασίας με τους δημότες Μυκόνου, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος έως το 2002.

Το 2008 ίδρυσε την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων «GO FAS’T RENT A CAR».

«Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την απόφασή μου στη κρίση των δημοτών της Μυκόνου ως υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ» του Κωνσταντίνου Κουκά, τον οποίο ευχαριστώ δημόσια για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θεωρώ πως η ενεργός συμμετοχή του καθενός μας κρίνεται επιβεβλημένη στα κοινά της Μυκόνου ιδιαιτέρως τώρα σε αυτή τη δύσκολη εποχή για όλους μας. Είναι η στιγμή που όλοι οι κάτοικοι της Μυκόνου οφείλουν να δραστηριοποιηθούν παίρνοντας στα χέρια τους, τη τύχη της Μυκόνου. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ» και να δηλώσω παρόν στο κάλεσμα- πρόκληση του Κωνσταντίνου Κουκά για να στηρίξουμε μια προσπάθεια χωρίς κομματικές αποχρώσεις, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς παράγοντες, επιλέγοντας για το Δήμο μας πρωταγωνιστές της καθημερινότητας».