Γρυπάρη Ειρήνη

“Στο συνδυασμό αυτό δημιουργείται το απαραίτητο «μίγμα» εμπειρίας, γνώσης και τόλμης που μπορεί να δώσει δυναμικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας”

Γεννήθηκε το 1963 στην Μύκονο. Κόρη του Ιωάννη και της Άννας Φαμέλη. Παντρεμένη από το 1981 με τον επίσης Μυκονιάτη Δαμιανό Γρυπάρη, έχουν κτίσει μαζί μια όμορφη και δεμένη οικογένεια, την οποία θεωρεί η ίδια ως το σημαντικότερο απόκτημά  της, αποτελούμενη από δύο κόρες την Άννα –φιλόλογο, παντρεμένη με δύο παιδιά και την Γεωργιάννα –μαθήτρια Λυκείου.

Είναι Απόφοιτη Μέσης εκπαίδευσης και η μεγάλη της αγάπη για τη Μύκονο , το νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε, καθώς και η πρόθεσή της για ανιδιοτελή προσφορά την οδήγησε στην ενασχόλησή της με τα κοινά: Έτσι, εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος (από 1ης Ιανουαρίου 2003) με τους Συνδυασμούς της πλειοψηφίας και δραστηριοποιείται αδιάκοπα και εντατικά από τότε στην πρώτη γραμμή των δημοτικών ζητημάτων, με συνεχή παρουσία και πλούσιο έργο.

Από τις 27 – 06 – 2013 ασκεί καθήκοντα Δημάρχου Μυκόνου.

 

«Στηρίζω με τη συμμετοχή μου την «Πρωτοβουλία Δράσης του υποψήφιου Δήμαρχου Κων/νου Κουκά, γιατί πρόκειται για ένα συνδυασμό νέων ανθρώπων πλαισιωμένων και από έμπειρα στελέχη, ώστε έτσι να δημιουργείται το απαραίτητο «μίγμα» που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του τόπου μας».