Ζουγανέλης Μιχάλης (Μπαλτάς)

«Ζούμε σε ένα ευλογημένο νησί και είναι άδικο να μην προσπαθήσουμε όλοι να το φτάσουμε εκεί που του αξίζει. Να πάρουμε την “Πρωτοβουλία” και να τ’ αλλάξουμε όλα»!

Γεννήθηκα το 1975. Οι γονείς μου, Ιάκωβος και Καλλιόπη, μού ‘μαθαν από πολύ μικρό τι σημαίνει Πίστη και Αγωνιστικότητα και με γαλούχησαν με Αξίες και Ιδανικά. Σύζυγος και συνοδοιπόρος μου για 21 χρόνια είναι η Κατερίνα Ξυδάκη, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ιάκωβο και το Ζαννή.

Είμαι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου Σχολής με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη. Όλη η επαγγελματική μου πορεία διαδραματίζεται στη Μύκονο, όπου ως νέος εργάστηκα για αρκετά χρόνια δίπλα στον  Ιακώβο Κουσαθανά. Τα τελευταία δεκαπέντε έτη διατηρώ δική μου επιχείρηση-συνεργείο ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ενώ το 2013 δημιουργήσαμε την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, το «ΥELLOW» στη Χώρα Μυκόνου.

Εκλέγομαι Προέδρος του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Μυκόνου από τη σύστασή του μέχρι σήμερα.

Η έμπρακτη μας συμμετοχή της συζύγου μου και εμένα στα σχολικά και αθλητικά δρώμενα της Μυκόνου φανερώνει την ανησυχία μας για πιο μια ποιοτική και αποδοτική πορεία για τα παιδιά μας.

Με τις επιλογές και τις δράσεις όλων μας, είμαστε σε θέση να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα τόπο για τον οποίο θα νιώθουν περήφανα. Ο Κωνσταντίνος Κουκάς με την ομάδα του θέτει τις βάσεις ώστε με ενότητα και υπευθυνότητα να πετύχουμε τους στόχους μας”.