Καλπουρτζή-Κουτσούκου Ελένη

“Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, εντιμότητα, διαφάνεια και ήθος, θα  βοηθήσουμε το νησί μας να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη και να γίνει η Μύκονος που ξέραμε”

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μύκονο. Γονείς μου ήταν ο  Αντώνης και η Αναστασία Κουτσούκου. Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Καλπουρτζή απόστρατο Αξιωματικό της Αεροπορίας με τον οποίο αποκτήσαμε τέσσερα παιδια:  τη Νατάσα 23 ετών Πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης και σπουδάστρια  του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης  στο πιάνο και στο ειδικό αρμονίας, τον Γιάννη 21 ετών φοιτητή Πληροφορικής του Αριστοτελείου lΠανεπιστημίου Θεσ/κης, τη Σοφία 19 ετών, φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης και την Αντωνία 17 ετών μαθήτρια της Β΄Λυκείου.

Όπως όλοι γνωρίζετε, από το 1978 έως τον Δεκέμβριο του 2013 εργάστηκα στην  Εθνική Τράπεζα, κατέχοντας τα 14 τελευταία χρόνια τη θέση  Διευθύντριας.

Από το 2003 και για 9 συνεχή έτη ήμουν Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου Μυκόνου και από το 2009  έως και σήμερα Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων Γενικού  Λυκείου Μυκόνου συγχρόνως δε και μέλος της Σχολικής Επιτροπής της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος του Συλλόγου Γυναικών , της Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης, του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου καθώς και του Πολιτιστικού οργανισμού «Γεώργιος Αξιώτης». Είναι ολοφάνερο πως η κοινωνική συμμετοχή είναι ένα από τα καθοριστικά ενδιαφέροντά μου. Παρ’ όλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος.

“Θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Κων/νου Κουκά , γιατί κάνει ένα νέο ξεκίνημα,  έχει τη γνώση και τη θέληση γαι τα να δράσει σε θέματα που αφορούν στη Μύκονο.  Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, εντιμότητα, διαφάνεια και ήθος , θα  βοηθήσουμε το νησί μας να ξαναβρεί την παλιά του αίγλη και να γίνει η Μύκονος που ξέραμε. Αυτό είναι το μέλλον των παιδιών μας, και είναι στα χέρια μας”.