Καραγιαννάκης Χαράλαμπος

«Συμμετέχω και στηρίζω την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά, γιατί πιστεύω ότι θα δώσει λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων του νησιού»

Γεννημένος το 1972. Πατέρας του είναι ο Βάϊος και η μητέρα του είναι η Ειρήνη, το γένος Σαμιώτη από τη Μύκονο.

Παντρεμένος από το 2002 με την Ελένη Ξυδάκη του Ιωάννη κι έχουν δύο παιδιά, τη Βασιλική και τον Βάιο, 9  και 7 ετών αντίστοιχα.

Απόφοιτος της Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων Αττικής.

Εργάστηκε ως ηλετρολόγος και από το 2005 και μέχρι σήμερα ασκεί επιχειρηματική δραστηριότητα  ως ιδιοκτήτης του καφέ «Passo Doble» στη χώρα Μυκόνου, περιοχή Ενόπλων Δυνάμεων. Με πρωτοβουλία του, μαζί με τον συνυποψήφιό του Γιώργο Μπουγιούρη και με παρότρυνση και άλλων επιχειρηματιών, δημιούργησαν και κατασκεύασαν ξύλινα παραδοσιακά καροτσάκια τα οποία συντηρούν οι ίδιοι και με αυτό το τρόπο συλλέγουν τα σκουπίδια από τη περιοχή της Χώρας, που πλήττεται από σωρεία σκουπιδιών για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι εθελοντής αιμοδότης από το 1992 στη «Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη»

«Επειδή ασχολούμαι με το τουρισμό τα τελευταία χρόνια, έχω ιδία άποψη περι των προβλημάτων της Μυκόνου και κυρίως της Χώρας όπου ζω κι εργάζομαι. Συμμετέχω και στηρίζω την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά, γιατί πιστεύω ότι θα δώσει  λύσεις στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των ανθρώπων του νησιού».