Κοντιζάς Δημήτρης

“Μέχρι σήμερα ακούγαμε ωραία λόγια. Ήρθε ο καιρός να περάσουμε στις πράξεις”

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Γονείς του ο Νίκος και η Σοφία Κοντιζά. Μεγάλωσε στο Δραφάκι και η Μύκονος είναι ο τόπος του. Οι μνήμες και οι παιδικές αναμνήσεις του όλες από αυτό το νησί. Σπούδασε τουριστικά στο ΙΕΚ Le Monde και εδώ και 12 χρόνια ασχολείται με τον τουρισμό. Μιλάει αγγλικά.

Έχει εργαστεί σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Μυκόνου, χώρους εστίασης και διασκέδασης. Ασχολήθηκε και με τον χώρο της επικοινωνίας στην οικογενειακή επιχείρηση MYKONOS FM 98,1. Το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται στη χώρα, στον τομέα της διασκέδασης.

«Ως πολίτης αυτού του τόπου, γνωρίζω τα προτερήματα και τις αδυναμίες του. Πιστεύω ότι οι αδυναμίες αυτές με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορούν να μετατραπούν σε μια νέα δυναμική. Μέχρι σήμερα ακούγαμε ωραία λόγια. Ήρθε ο καιρός να περάσουμε στις πράξεις. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά, ενός νέου ανθρώπου με καθαρές ιδέες και όραμα μα πάνω από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια χωρίς αντιπαλότητες και αποκλεισμούς αφού δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Αντίθετα επιθυμώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με όλους εκείνους που θα επιλέξει η κοινωνία μας ως εκπροσώπους της, με μοναδικό κριτήριο την αγάπη για το νησί μου και την ποιοτική αναβάθμιση του».