Κουκάς Ιωάννης

«Αγαπώ την Μύκονο και θέλω να ξεπεράσουμε την αδιαφορία του παρελθόντος»

Γεννημένος στην Αθήνα το 1981. Γιος του Μυκονιάτη Πολιτικού Μηχανικού, Νικολάου Κουκά από την Άνω Μερά και της Αγγελικής Νανοπούλου-Κουκά.

Απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας Τ.Ε.Ι. Αθηνών, στο Τμήμα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Μεταπτυχιακός φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Χρηματο-οικονομικής και Τραπεζικής Διοίκησης.

Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά.

Απασχολήθηκε στην Τεχνική Εταιρία ΔΗΜΑΣ ΑΤΕ, στο Ξενοδοχείο «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στον Καλαφάτη, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, στο Ξενοδοχείο «GRAND» στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη στη Μύκονο και στη Διεύθυνση Οικονομικού του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σήμερα είναι υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, στο κατάστημα Μυκόνου.

Ασχολείται με τον αθλητισμό, όπως το κολύμπι και την ιστιοσανίδα, καθώς επίσης την αμπελουργία και εν γένει την κηπουρική.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Ιδρυτικό Μέλος του πρότυπου Συνεταιρισμού ανακύκλωσης «ΜΟΙΚΟΝΟΣ».

«Επιθυμώ να ασχοληθώ με τα κοινά συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά, διότι αγαπώ την Μύκονο και θέλω να ξεπεράσουμε την αδιαφορία του παρελθόντος και επιτέλους να έχουμε τον τόπο που αξίζει τόσο σε εμάς που ζούμε μόνιμα εδώ, όσο και στα εκατομμύρια επισκεπτών από όλες τις χώρες του πλανήτη.

Θεωρώ ότι ο Κωνσταντίνος Κουκάς έχει τη διάθεση, τη θέληση και τη γνώση για να πάει αυτόν τον πολύ όμορφο τόπο μπροστά και να επιλύσει πολλά από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν όλους μας και αφορούν κυρίως την ποιότητα διαβίωσης στον τόπο αυτό».