Κουκά Κατερίνα

"Αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής μας και εξελίσσοντας ο καθένας ξεχωριστά τον εαυτό του, αναβαθμίζουμε και εξελίσσουμε τον τόπο μας"

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μύκονo. Πατέρας μου ο Ιωάννης Κουκάς και μητέρα μου η Σταυρούλα Δακτυλίδη. Είμαι μητέρα δύο παιδιών, της Γιάννας και του Βασίλη Αθυμαρίτη. 

Φοίτησα στα ΤΕΙ Αιγάλεω, Τμήμα Τεχνολόγων Τοπογράφων και μιλάω την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα. Σήμερα ασχολούμαι με τα Τουριστικά, μα το κύριο ενδιαφέρον μου είναι η συμμετοχή μου σε σεμινάρια εναλλακτικών μορφών θεραπείας.

Πιστεύω ότι κάθε τόπος και κάθε ανθρώπινη ύπαρξη για να ανθίσει χρειάζεται δόμηση αξιών. Αξίες όπως η συνεργασία των πολιτών, η διαφάνεια, η δικαιοσύνη και η δημοκρατία σε όλες της τις εκφάνσεις. Η Μύκονος είναι ο τόπος μου και η αγάπη μου μεγάλη για αυτόν τον τόπο. Νοιάζομαι αληθινά για την διατήρηση της φυσικής ομορφιάς, του πλούτου και της καθαρότητάς της. Είναι ανάγκη να φροντίσουμε και να σεβαστούμε το περιβάλλον της Μυκόνου και αυτή με την σειρά της θα φροντίσει και θα σεβαστεί εμάς. Εργαζόμενοι ομαδικά θα καταφέρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα για την πρόοδο της Μυκόνου. Το νησί μας χρειάζεται φρέσκες ιδέες και νέες προσεγγίσεις ώστε να λυθούν τα προβλήματα που μας απασχολούν ως πολίτες. 

Θεωρώ ότι η "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.