Κουσαθανάς Θεοχάρης

«Ζω και εργάζομαι στη Μύκονο γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και θέλω ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου. Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις»

 Γεννημένος στη Μύκονο το 1979 απο γονείς Μυκονιάτες, τον Ιωάννη  απο τη Χώρα και τη Μαρία το γένος Δακτυλίδη από τα Χάλαρα.

Παντρεμένος απο το 2007 με την Άννα Μονογυιού κι έχουν δύο δίδυμα παιδιά, τον Γιάννη και τη Μαριλένα 3 ετών.

Ο Θεοχάρης είναι απόφοιτος Μηχανικός Εσωτερικής Καύσης του Τ.Ε.Σ. Σύρου και διαθέτει ειδικό κυβερνητικό δίπλωμα Καπετάνιου, απο τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων Ασπροπύργου.

Ασχολείται απο τη παιδική του ηλικία με την αλιεία, στο καΐκι του παππού του και του πατέρα του. Το 2002 αποφάσισε να ασχοληθεί σε επιχειρηματικό επίπεδο και άνοιξε το ιχθυοπωλείο με την ονομασία «Η ΑΝΕΜΟΤΡΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΟΥΝΑ» που εδρεύει στον Ορνό.

 

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για να βοηθήσω τον τόπο μου και γιατί πιστεύω στη σωστή διαχείριση του λιμανιού για τα καϊκια και για τα σκάφη αναψυχής. Αν κι εργάζομαι στη Μύκονο γνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και θέλω ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μου. Είμαι  διατεθειμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Κωνσταντίνο Κουκά και την «Πρωτοβουλία Δράσης».