Λαγαμτζή Μαρουσώ

«Το νησί πρέπει να γυρίσει σελίδα, μπορεί και θα το κάνει»

Γεννημένη στην Αθήνα το 1984, από μητέρα Μυκονιάτισσα, την Ειρήνη το γένος Σιδερή, από την Μαού- Άνω Μερά και πατέρα τον Μιχάλη από Καρδίτσα.

Απόφοιτος Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Λογιστικής

Γνωρίζει Αγγλικά.

Μέλος της «Μυκονιάτικης Αλληλεγγύης» (Αιμοδοσία).

Υπεύθυνη από την Αδελφότητα Ανωμεριτών Μυκόνου για την λειτουργία του Πνευματικού Κέντρου Άνω Μεράς.

Εργάστηκε ως βοηθός λογιστή σε διάφορες επιχειρήσεις του νησιού και από τον Μάρτιο του 2011 έως και σήμερα εργάζεται στην επιχείρηση του Κυριάκου & Ειρήνης Καλαμαρά Α.Ε. ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο Καλαφάτη ως βοηθός λογιστή.

 

«Η αγάπη για τη Μύκονο και για το χωριό μας την Άνω Μερά,  η εκτίμηση στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Κουκά, οι κοινές αντιλήψεις κι επιθυμίες ώστε το νησί μας να πάει ένα βήμα μπροστά είναι βασικοί λόγοι που με οδήγησαν να στρατευθώ μαζί τους στις προσεχείς εκλογές.

Επειδή πιστεύω ότι οι προσεχείς Δημοτικές Εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το νησί μας, για τον τόπο μας, καθώς από αυτές θα προκύψει η νέα διοίκηση του Δήμου για τη πολύ κρίσιμη πενταετία, θεωρώ ότι στο τιμόνι του Δήμου πρέπει να βρεθεί το ικανότερο άτομο.

Το νησί πρέπει να γυρίσει σελίδα, μπορεί και θα το κάνει.

Πιστεύω ότι ο Κωνσταντίνος Κουκάς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, διαθέτει τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να ανταποκριθεί στα αυξημένα καθήκοντα του Δημάρχου.

Γι ’αυτό το λόγο στρατεύομαι μαζί του και με τη παράταξή του “Πρωτοβουλία Δράσης”»