Λαζαρίδης Δημήτριος

“Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τα γεγονότα και κατανοώντας την αγωνία των συνανθρώπων μου για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί μας , θεώρησα σωστό να κάνω το καθήκον μου για τον τόπο που αγαπώ. Έτσι επέλεξα να ταχθώ συνοδοιπόρος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά”

Γεννημένος στα Γιαννιτσά του Ν. Πέλλας. Υπηρέτησε στο Α.Τ Μυκόνου από το 1987 έως το 2010 όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. 
Είναι παντρεμένος με την Γρυπάρη Βασιλική με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: την Γεωργία ( φοιτήτρια στο Τμήμα Νοσηλευτικής Ιωαννίνων) , την Μαρία (φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών) , την Ευσταθία (μαθήτρια Λυκείου) και τον Ιωσήφ (μαθητή Δημοτικού). Διετέλεσε Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου κατά την περίοδο 2006 - 2007 και κατά την περίοδο 2008-2009 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου. Επίσης είναι και πάλι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Μυκόνου για την περίοδο 2014-2015. Είναι εθελοντής αιμοδότης  από το 1993 στο φιλανθρωπικό σύλλογο “Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη”.


“Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τα γεγονότα και κατανοώντας την αγωνία των συνανθρώπων μου για τα προβλήματα που υπάρχουν στο νησί μας , θεώρησα σωστό να κάνω το καθήκον μου για τον τόπο που αγαπώ. Έτσι επέλεξα να ταχθώ συνοδοιπόρος με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά “Πρωτοβουλία-Δράσης”. Πιστεύω ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δώσει ελπίδα σε όλους μας και λύση στα προβλήματα του νησιού μας με την συνεργασία και την βοήθεια όλων των δημιουργικών  πολιτών που αποτελεί πρωταρχική ανάγκη”.