Λυκούρης Δημήτρης

«Επιθυμία μου και πρόθεσή μου είναι να βρίσκομαι μακριά από τα ατομικά μικροσυμφέροντα γιατί πιστεύω στη Δημοκρατία κι έχω αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στον εαυτό μου και στα παιδιά μου»

Γεννημένος στη Μύκονο το 1961, από γονείς Μυκονιάτες, τον Ιωάννη Λυκούρη και τη Φρασκούλα το γένος Τριανταφύλλου. Παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Μπονάνου και έχει δυο κόρες, την Ελένη και η Φραντζέσκα.

Είναι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μυκόνου.

Ιδιοκτήτης ατομικής επιχείρησης που ασχολείται με εμπορία Ποτών και Κρασιών τα τελευταία 30 χρόνια και ιδιοκτήτης μικρού τουριστικού σκάφους μεταφοράς επιβατών από το Πλατύ Γιαλό προς όλες τις παραλίες.

Διατελεί γραμματέας για 2η συνεχή θητεία στο Σωματείο Λεμβούχων του Πλατύ Γυαλού.

 

 «Είμαι ένας έντιμος άνθρωπος που θέλει να γίνει ενεργός δημότης, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συνεργαστώ με τους συμπολίτες μου και να προσφέρω στο τόπο και τους συνανθρώπους μου. Επιθυμία μου και πρόθεσή μου είναι να βρίσκομαι μακριά από τα ατομικά μικροσυμφέροντα γιατί πιστεύω στη Δημοκρατία κι έχω αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στον εαυτό μου και στα παιδιά μου.

Στηρίζω τον Κωνσταντίνο Κουκά και τη «Πρωτοβουλία Δράσης» γιατί τολμά να διαφέρει  και να προσφέρει στο τόπο του με όλες τις γνώσεις και τις δυνάμεις του».