Μανδυλαράς Λοϊζος

«Υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και είναι επιτακτική η ανάγκη να ασχοληθούμε σοβαρά με τα θέματα αυτά»

Γεννημένος στην Αθήνα το 1975, γιος του Μυκονιάτη Ζαννή Μανδηλαρά και της Γιαννούλας Μουσταφέρη.

Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Αγίων Αναργύρων και Δημοσίου ΙΕΚ Λογιστικής, ως ειδικός φοροτεχνικού γραφείου, πιστοποιημένος από το κράτος.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Από το 1997 άρχισε να εργάζεται σε διάφορα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία στην Αθήνα.

Μόνιμα εγκατεστημένος στη Μύκονο από το 2002 και παντρεμένος από το 2013 με τη Μαρία Πέτρου με την οποία έχει πρόσφατα αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Συμμετείχε στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Άνω Μεράς. Το 2011 εξελέγη στο Δ.Σ. του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων του οποίου αποτελεί ακόμα ενεργό μέλος.

Το 2004 άρχισε να εργάζεται στο Λογιστήριο της Οικοδομικής Μυκόνου Α.Ε. ενώ από το Σεπτέμβριο του 2013 εργάζεται στο Λογιστήριο της Παραντάϊς Α.Ε.

Ασχολήθηκε παράλληλα με τον τουρισμό στο χώρο της εστίασης και από το 2004 είναι ιδιοκτήτης των  ενοικιαζόμενων δωματίων στην Άνω Μερά «Mykonian Studios».

 

«Λόγω καταγωγής και επειδή ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου μου, αποφάσισα να είμαι ως υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης και να συμβάλλω με την προσπάθεια μου και τη συμμετοχή μου στα κοινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ πως υπάρχουν προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, όπως  η καθαριότητα, η οδοποιία  και η ελλιπής φωταγώγηση των δρόμων. Η μεγάλη επισκεψιμότητα  τουριστών κάθε καλοκαίρι στο νησί μας καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθούμε σοβαρά με θέματα όπως αυτά.

Επέλεξα τελικά να κατέβω με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Κουκά γιατί θεωρώ ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με γνώσεις και όρεξη να αλλάξει τα κακώς κείμενα του νησιού, κάτι που με βρίσκει απολύτως σύμφωνο».