Μπόνης Ευάγγελος

«Θα εστιάσω στην παρακολούθηση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου και στην εξυγίανση των οικονομικών του, στην οργάνωση και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κι ευέλικτου μοντέλου δημοτικής διοίκησης»

Γεννήθηκε το 1982. Πατέρας του είναι ο Λιοντής Μπόνης από τη Μύκονο και μητέρα του η Χέηζελ Μέρντυ από την Μεγάλη Βρετανία.

Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Λογιστική & Χρηματοδοτική Διοίκηση, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), στο οποίο εισήχθη με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Αποτελεί μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συλλόγου Λογιστών Μυκόνου.

Έχει άδεια ασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος και είναι Λογιστής Α’ Τάξης

Εργάζεται ως Λογιστής στην εταιρεία Kleopas Alliott AE, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως οικονομικός αναλυτής στην Τράπεζα Πειραιώς.

Έχει καταρτιστεί σε επιμορφωτικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ και φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωσή του μέσω προγραμμάτων και σεμιναρίων επαγγελματικού και γενικότερου χαρακτήρα. Γνωρίζει την αγγλική ως μητρική γλώσσα.

Θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 καθώς πάντοτε παρακολουθούσε με ενδιαφέρον, αγωνία και προβληματισμό την πορεία της Μυκόνου τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στη θέση της στο παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η δραστηριοποίηση άφθαρτων και με όρεξη για εργασία και δημιουργία υποψηφίων αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον της Μυκόνου, χαρακτηριστικά που εντοπίζονται στην παράταξη «Πρωτοβουλία Δράσης» και ιδιαιτέρως στον επικεφαλής της Κωνσταντίνο Κουκά.

«Σε περίπτωση εκλογής μου θα εστιάσω στην παρακολούθηση των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου και στην εξυγίανση των οικονομικών του, στην οργάνωση και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κι ευέλικτου μοντέλου δημοτικής διοίκησης, στην βελτίωση των υπηρεσιών προς τον δημότη μέσω της δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας δημοτικών υπηρεσιών, στην αναζήτηση και αξιοποίηση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων απαραίτητων για την ανάπτυξη της Μυκόνου. Σκοπός μου θα είναι δράσεις οι οποίες θα ενδυναμώσουν την σχέση Πολίτη – Δήμου και θα επανακαθορίσουν μια  μακροπρόθεσμη προοπτική για τη Μύκονο.

Η πλεύση της Μυκόνου προς το 2020 έχει ανάγκη από Πρωτοβουλία Δράσης.»