Παναγιωτακόπουλος Λάμπρος

“Η αγωνιστικότητα και ο δυναμισμός όλης της ομάδας στηρίζεται στην συνέπεια και την ανεξαρτησία. Η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας δεν περιορίζεται στους δύο - τρεις μήνες πριν από τις εκλογές”

Γεννήθηκα το 1955 και είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Σταυρούλα Ρουσουνέλου, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά τον Δημήτρη 27 ετών που έχει τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο του Βόλου και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τον Ζαννή 24 ετών που είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και τώρα ολοκληρώνει τις σπουδές του και στην Νομική Σχολή.

      Είμαι δε κάτοχος δύο πτυχίων και συγκεκριμένα του Παντείου Πανεπιστημίου και του τμήματος πολιτικών επιστημών και της σχολής Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία αποφοίτησα με άριστα το 1980. Υπηρέτησα σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ σε όλη την Ελλάδα, στην δε Μύκονο υπηρέτησα επί εννέα έτη ως αξιωματικός και επί επτά έτη ως διοικητής . Διετέλεσα Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Αθηνών, από όπου και αποστρατεύθηκα  το 2005 με τον βαθμό του Υποστρατήγου . 

      Υπήρξα για χρόνια συνδικαλιστής και διετέλεσα Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου.

       Ο λαός της Μυκόνου με τίμησε δύο φορές με την ψήφο του και για δύο τετραετίες τον εκπροσώπησα επαξίως ως Δημοτικός Σύμβουλος  

“Συμμετέχω στον συνδυασμό του Κων/νου Κουκά  μαζί για την Μύκονο " ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" γιατί:

α.-Πιστεύουμε ότι η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας δεν περιορίζεται στους δύο - τρεις μήνες πριν από τις εκλογές

β.-Ο Κώνσταντίνος Κουκάς μαζί με τους νέους , έμπειρους και ικανούς ανθρώπους , που τον πλαισιώνουν, μπορούν να φέρουν την αλλαγή που τόσο επιθυμούμε όλοι μας

γ.-Η αγωνιστικότητα και ο δυναμισμός όλης της ομάδας στηρίζεται στην συνέπεια και την ανεξαρτησία και

δ.-Γνώμονας όλων μας είναι ο σεβασμός  του πολίτη , η συμμετοχικότητα , οι δημοκρατικές διαδικασίες στην λήψη των αποφάσεων και το κοινό συμφέρον.

    Η επί μακρόν εμπειρία μου στην Διοίκηση, αφού για 25 έτη διοίκησα αρκετές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ με κορυφαία την Δ/ση της Αστυνομίας Αθηνών, μου επιτρέπει να σας υποσχεθώ ότι,  αν με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας , θα βοηθήσω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τον νέο Δήμαρχο, στην οργάνωση και διοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του, στην επίλυση των θεμάτων ασφάλειας του νησιού μας, της καθαριότητας , του κυκλοφοριακού προβλήματος , των χώρων parking κ.λπ.

     Αγαπώ την Μύκονο και τους Μυκονιάτες, ζω στον ευλογημένο αυτό τόπο, εδώ μεγάλωσα, μαζί με την σύζυγο μου, τα παιδιά μας και εδώ φιλοδοξούν να ζήσουν και αυτά ευτυχισμένα.

      Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ αυτός ο τόπος να συνεχίσει να είναι ευλογημένος και να μας κάνει όλους υπερήφανους 

      Ευχαριστώ όλους όσους με τίμησαν στον παρελθόν αλλά και θα με τιμήσουν και τώρα με την ψήφο τους και σας υπόσχομαι ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας”.