Πρωτογεράκη-Γριντέλα Κων/να (Ντίνα)

«Ευελπιστώ την πενταετία που ξεκινά από την 1η Σεπτεμβρίου και θα είναι πολύ κρίσιμη για το νησί μας, να δημιουργήσουμε μια ισχυρή Δημοτική Αρχή που θα διαδραματίσει δυναμικό ρόλο στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Είμαι πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστήμιου Πατρών και με Μεταπτυχιακό στο Project Management.

Συνεργαζόμουν ως αρθρογράφος κατά τα φοιτητικά μου χρόνια, στην εφημερίδα "Δημοκρατική Πορεία" Πατρών, από όπου και άρχισε η πρώτη επαφή μου με την επικοινωνία και τα ΜΜΕ, με ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Δήμου.

Το 1989 έως το 1995 ήμουν συνεργάτης της Singular και της θυγατρικής Alpha Tec, με αντικείμενο την εκπαίδευση στελεχών στα προγράμματα της Singular.

Από το 1996  ζω και δραστηριοποιούμαι στην ευλογημένη Μύκονο και με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθώ την πορεία του νησιού και στηρίζω προτάσεις  και προσπάθειες  πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον.

Από το 2012 δραστηριοποιούμαι  στην επικοινωνία,  με την ενημερωτική ιστοσελίδα www.mykonosticker.com δίνοντας πρόσθετη αξία στον αναγνώστη και ασχολούμαι με πρωτοβουλίες που έχουν ως θέμα τον πολιτισμό και την γαστρονομία.

Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια με τον Κωνσταντίνο Κουκά, για το έργο, το ήθος και την έως τώρα επιτυχημένη  του διαδρομή  στην Περιφέρεια και θεωρώ τιμή μου που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Δράσης» με συμπολίτες μας και συμπολίτισσες,  τους οποίους επέλεξε με κριτήριο την αξιοσύνη, με μοναδική μου φιλοδοξία να συστρατεύσω και τις δικές μου δυνάμεις με ανθρώπους σεμνούς, εργατικούς, μεθοδικούς και ανυποχώρητα δημοκρατικούς με εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις που μπορούν και θέλουν πραγματικά, να υπηρετήσουν το νησί μας, για να γίνει η Μύκονος αυτό που πραγματικά της αξίζει.

Οι πρακτικές του χθες έχουν ξεπεραστεί, με σύγχρονη αντίληψη στην οργάνωση και στη διοίκηση του Δήμου, με την συμμετοχή και την συνεργασία  πολιτών και φορέων στις αποφάσεις και στις εξελίξεις θα βελτιώσουμε  το επίπεδο ζωής των κατοίκων  καθώς και των χιλιάδων επισκεπτών και θα προχωρήσουμε σε δράσεις πρωτότυπες  για την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την ανάδειξη του περιβάλλοντος, παράλληλα, καλλιεργώντας στους πολίτες υδατική συνείδηση για την εξοικονόμηση νερού στο νησί μας.

Για να επαναπροσδιορίσουμε  και να προωθήσουμε το  τουριστικό προϊόν της Μυκόνου, αξιοποιώντας  την σύγχρονη τεχνολογία του e-tourism και ενισχύοντας με νέες μορφές όπως πολιτιστικός, γαστρονομικός, θαλάσσιος, θρησκευτικός κλπ, που θα ωφελήσει στο μέγιστο την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία του νησιού μας.

Σ’ αυτόν τον αγώνα θα είμαι παρούσα, ως υποψήφια  Δημοτικός Σύμβουλος Μυκόνου και αν κρίνετε  ότι αξίζω, με τιμιότητα ζητώ την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου, για την συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και υπόσχομαι να την τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.