Σαμάνογλου Μαργαρίτα

“Πιστεύω πως με απλότητα και με ειλικρίνεια μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας. Η Μύκονος μας έχει ανάγκη όλους”

Γεννήθηκα στη Αθήνα και μεγάλωσα στη Μύκονο.

Ο πατέρας μου Αλέκος Σαμάνογλου (Alexis)  κατάγετε από τη Κωνσταντινούπολη πιο συγκεκριμένα από τη Χάλκη στα Πριγκιπόνησα είναι γνωστός ως Alexis από το ομώνυμο σουβλατζίδικο που είχε από το 1970

Η μαμά μου Φρανσίν Σαμάνογλου Κατάγετε από το Κεμπέκ του Καναδά

Σπούδασα στο Deree Αμερικάνικο κολέγιο της Ελλάδος και έχω πτυχίο Bachelors in Business Administration με ειδικότητα Marketing Management.

Από το 1997 – 2007  έμενα Αθήνα σπούδασα 1997 – 2002 και 2002 – 2007 δούλεψα σε μία εταιρία στο χώρο της διαφήμισης.

Το 2007 επέστρεψα Μύκονο και ανέλαβα το εστιατόριο του μπαμπά Alexis, το 2010 ξεκίνησα πλέον τη δική μου ατομική επιχείρηση και κάνω διοργάνωση γάμων αποκλειστικά και μόνο στη Μύκονο κυρίως για ξένους τουρίστες που ζητούν τις υπηρεσίες μου. Ζω μόνιμα στη Μύκονο ξανά από το 2007. Είμαι με το σύντροφό μου μαζί από το 2007, τον Καπέλα Χρήστο και έχουμε μαζί μία κόρη 21 μηνών. 

“Πιστεύω πως με απλότητα και με ειλικρίνεια μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής μας. Η Μύκονος μας έχει ανάγκη όλους. Πρέπει να προστατέψουμε και να αβγατίσουμε ό,τι κληρονομήσαμε από τους γονείς μας”.