Σαχάς Κωνσταντίνος

"Η προσπάθεια για προσωπική καταξίωση να μεταφερθεί άμεσα στα κοινά. Το χρειάζεται το νησί μας!”

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Γιος του Δημήτρη και της Παρασκευής Σαχά. Έχει τρία αδέρφια, την Μαρία, τον Απόστολο και τον Νίκο.

Μεγάλωσε στο Μαράθι και όταν τελείωσε το Ενιαίο Λύκειο Μυκόνου, συνέχισε τις σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, στο Τμήμα Λογιστικής. Γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που τον εκφράζει είναι το εμπόριο και εισχώρησε στις οικογενειακές δραστηριότητες με τεράστια επιμονή και όρεξη για δουλειά αλλά πάντα με τη καθοδήγηση και την βοήθεια της οικογένειας, επιτεύχθηκαν οι αρχικοί στόχοι. Αυτή τη στιγμή ασχολείται με το εμπόριο τουριστικών ειδών χονδρικώς και λιανικώς.

«Ο μόχθος του Μυκονιάτη για οικονομική άνοδο και επαγγελματική καταξίωση έχει φέρει αξιόλογα αποτελέσματα στις περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις. Υπάρχουν μονάδες που έχουν ανεβάσει τον πήχη πραγματικά ψηλά και αυτό είναι τιμή μας. Δυστυχώς όμως δεν ισχύει το ίδιο στη δημόσια ζωή του τόπου. Το νησί εκεί πραγματικά υστερεί και πονάει και αυτό είναι πια οφθαλμοφανές. Ήρθε η ώρα λοιπόν με συλλογική προσπάθεια και συνεργασία, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να δώσουμε βάρος στα προβλήματα του νησιού και να αγωνιστούμε περισσότερο για τα κοινά, τώρα που είμαστε νέοι, έτσι ώστε οι δημόσιες παροχές και η οργάνωση του Δήμου να βρίσκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο με τις ιδιωτικές παροχές. Τότε θα έρθει η πλήρης καταξίωση και η αναγνώριση του ονόματός μας σε όλο τον πλανήτη. Εξάλλου το οφείλουμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που τόσα μας έχει δώσει»|.