Φαμέλη Δήμητρα

“Πιστεύω στον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του, γιατί είναι νέα άτομα με όρεξη για δουλειά και μπορούν να βοηθήσουν το τόπο αυτό να  βρει πάλι την παλιά μυρωδιά του ασβέστη δηλαδή της καθαρότητας

Γεννημένη στον Πειραιά. Κόρη του Ευάγγελου Ασημομύτη, από την Αργύραινα και της Μαρίας, το γένος Νάζου, από το Μαράθι.

Παντρεμένη με τον Νικόλαο Φαμέλη (Λιράς), με τον οποίο απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Τον Ιωάννη, τον Ευάγγελο, τον Γιώργο και των Μάριο και έχει έξι εγγόνια.

Απόφοιτος Σχολής Λογιστών Αθηνών.

Απόφοιτος Επαγγελματικής Οικοκυρικής Σχολής Αθηνών καθώς επίσης και διπλωματούχος Σχεδιάστρια ρούχων.

Από το 1992 απασχολήθηκε στην εργασία του συζύγου της ο οποίος διατηρούσε εταιρία με χωματουργικές εργασίες, την οποία συνεχίζουν ως και σήμερα τα παιδιά της.

Είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου. Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ελληνίδων Οδηγών, μέλος του Απολλώνιου Συλλόγου και συμμετέχει στη λέσχη Γαστρονομίας.

 

«Συμμετέχω στην πρωτοβουλία αυτή με τον Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί είμαι Μυκονιάτισσα, ζω στη Μύκονο και θέλω επιτέλους να βλέπω μια Μύκονο με υδροδοτημένα όλα τα σπίτια από τον Δήμο, με καλοφτιαγμένους δρόμους, πιο καθαρή, όπως τη πρωτογνώρισα. Να λάμπει!

Η Μύκονος είναι ξακουστή σε όλο τον  κόσμο για τη καθαριότητα και τη φιλοξενία της.

Πιστεύω στον Κωνσταντίνο και στην ομάδα του, γιατί είναι νέα άτομα με όρεξη για δουλειά και μπορούν να βοηθήσουν το τόπο αυτό να  βρει πάλι την παλιά μυρωδιά του ασβέστη δηλαδή της καθαρότητας».