Χυτήρη Μαρία

«Πρόθεσή μου είναι να καταθέσω στο Δήμο μας την εμπειρία μου γιατί ελπίζω πως τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι μαζί συλλογικά»

Γεννημένη στον Πειραιά. Κόρη του Μυκονιάτη Σπυρίδωνα και της Αικατερίνης Χυτήρη και ανιψιά του πολιτικού Τηλέμαχου Χυτήρη. Μητέρα της Ίριδας, 10 ετών. Γνωρίζει Αγγλικά.

Διατέλεσε Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Μυκόνου. Ξεναγός και εσωτερική υπάλληλος σε ταξιδιωτικά γραφεία. Υπάλληλος εμπορικών καταστημάτων. Γραμματέας σε γραφείο  Μηχανολόγου-Ηλεκτρολόγου, υπεύθυνη σε ρεσεψιόν σε ξενοδοχειακά συγκροτήματα, αλλά και υπεύθυνη πωλήσεων σε εμπορικά καταστήματα. Τηλεφωνήτρια σήμερα στο τηλεφωνικό κέντρο Ράδιο Ταξί Μυκόνου.

Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νηπιαγωγείου της Άνω Μεράς για 2 χρόνια, ως γραμματέας, και για επίσης 2 χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μεράς ως Ταμίας.

«Η καθημερινή μου ενασχόληση και η επαφή μου με τουρίστες και επισκέπτες του νησιού με έμαθαν αρκετά. Πρόθεσή μου είναι να καταθέσω στο Δήμο μας την εμπειρία μου γιατί ελπίζω πως τώρα είναι η ώρα να δράσουμε όλοι μαζί συλλογικά»