Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ για εμένα ΈΧΕΙ αυτή τη ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΑΜΑ που τον κάνει να είναι πάντα πρωτοπόρος όπως το νησί μας και ΑΞΙΟΣ για να είναι Δήμαρχος Μυκόνου.

Η Αντωνία Ανδρόνικου (Τόνια) είναι κόρη του Δημήτρη Ανδρόνικου και της Δέσποινας, είναι παντρεμένη από το 2015 με τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Καλλία έχουν ένα υιό τον Άρη.

Μεγάλωσε στην Μύκονο όπου και πήγε σχολειό και αποφοίτησε από το Λύκειο Μυκόνου. Στη συνέχεια φοίτησε στην Αγγλία για πτυχιακές σπουδές στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και Marketing στο University of Hull συνέχισε με μεταπτυχιακό με εξειδίκευση Strategic Management στο Kingston University του Λονδίνου. Ενδιάμεσα παρακολούθησε μια σειρά χρηματοοικονομικών σεμιναρίων ενώ παράλληλα εργάστηκε σε χρηματιστηριακή εταιρεία.

Με στόχο να γνωρίσει καλύτερα την διαδικασία οργάνωσης μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεων, συνεργάστηκε και δούλεψε για 2 χειμώνες με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες οργάνωσης συνεδρίων της Ελλάδας, με έδρα στην Αθήνα, η αστείρευτη δίψα της αλλά και το ενδιαφέρον της για μάθηση και πρόοδο, την οδήγησαν πάλι στα θρανία μετά την ίδρυση της εταιρίας της για την απόκτηση ενός νέου πτυχίου “Διαχείρισης και εκτίμησης ακίνητης περιουσίας”. 

Στην Μύκονο δραστηριοποιείται ως και σήμερα στον τουριστικό τομέα. Από το 2005 με ολοκλήρωση το 2008 δημιούργησε την πρώτη ελληνική εταιρεία εξυπηρέτησης υψηλού τουρισμού στην Ελλάδα την TA-MYKONOS, έχοντας στις δραστηριότητες της, CONCIERGE - REAL ESTATE - EVENTS 

Είναι δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Κουκά από το 2014 μέχρι σήμερα πιστεύοντας τότε ότι "Η  Μύκονος δεν είναι ένας τουριστικός προορισμός μόνο για τους τέσσερις μήνες του καλοκαιριού. Μπορεί και είναι ο καλύτερος της Μεσογείου και αξίζει να έχει μονιμότερους δεσμούς και επισκέπτες για όλο το χρόνο.''

Και το στοίχημα το πέτυχαν με σκληρή δουλειά του Δήμου, με συνεργούς τους επιχειρηματίες και φυσικά τον κάθε Μυκονιάτη.

Στα 2 πρώτα χρόνια της θητείας της διετέλεσε πρόεδρος της Τουριστικής επιτροπής του δήμου Μυκόνου, όπου εκπροσώπησε  το νησί στις τουριστικές εκθέσεις του Λονδίνου και το Βερολίνου, το 2016 ταξίδεψε στην Ινδία για να παρουσιάσει σε 107 ταξιδιωτικά την Μύκονο ταυτόχρονα με την εγκαινίαση της σύνδεσης  της Emirates με απευθείας πτήση στην Ελλάδα. 

Από το 2017 και μέχρι και σήμερα είναι μέλος του ΛΣ του λιμενικού ταμείου του δήμου Μυκόνου όπου και εκπροσώπησε την Μύκονο στην Βαρκελώνη για τις κρουαζιέρες.

Φιλοξένησε με τον Δήμο Μυκόνου και παρουσίασε από την αρχή της θητείας της ως και σήμερα σε 100αδες Τουριστικά γραφεία,  περιοδικά, Κανάλια από όλο τον κόσμο το τουριστικό προϊόν που ονομάζεται Μύκονος με όλους τους θησαυρούς του, Την Δήλο, τις παραλίες, τις παραδόσεις και τα έθιμα του, την γαστρονομία του, την νυχτερινή ζωή και την ασύγκριτη φιλοξενία του. Μην ξεχνώντας κανένα από αυτά ακόμη και αν δεν ήταν στο ενδιαφέρον των πρακτόρων. Θεωρεί ότι η μαγεία της Μυκόνου προέρχεται από αυτό το σύμπλεγμα των τόσο δυνατών, πολλών και συνάμα διαφορετικών επιλογών που μπορεί και προσφέρει.

Έχει  φιλοξενήσει και συνεργαστεί παράλληλα με πρέσβεις πολλών κρατών από την ανατολή όλο αυτό το διάστημα για την προώθηση του νησιού σε νέες αγορές κρατώντας πάντα συνεχής επικοινωνίες μαζί τους. 

Διατήρησε στενή επικοινωνία και συνεργασία καθόλο το χρονικό διάστημα της θητείας της με το Υπουργείου Τουρισμού και την καθόλην αρμόδια Υπουργό.

Με την ανανέωση της θητείας στόχος είναι η συνεργασία με τους ειδικούς του τουριστικού κλάδου για την παγίωση των 8 με 9 μηνών τουριστικής περιόδου του νησιού στοχεύοντας πλέον στην προβολή των δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορεί να έχει ο επισκέπτης Μάρτιο με Ιούνιο και Σεπτέμβριο με Νοέμβριο.

Συνεχίζει με τον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί μετά από 5 χρόνια συνεχής δουλειάς μαζί του θαύμασε την εργατικότητα του και την αποτελεσματικότητα του σε ότι είχε υποσχεθεί με ρεαλισμό, την επιμονή τον θεωρώ μαχητή, δεν τα παρατάει ποτέ ούτε στα δύσκολα, θαυμάζω την δημοκρατικότητα του και την υπεράσπιση του δικαίου που έχει ως γνώμονα σε όλους τους πολίτες του νησιού και όχι μόνο.

Την αίσθηση ευθύνης που έχει δείξει για την εικόνα του νησιού και το τι σημαίνει αυτό για τον κάθε Μυκονιάτη την επιχείρηση του και το μέλλον των παιδιών του. 

''Γιατί Νιώθω υπερήφανη όταν ο Κωνσταντίνος Κουκάς ως Δήμαρχος Μυκόνου εκτός από την οργάνωση και λύση των καθημερινών έργων και προβλημάτων του νησιού δεν παραμένει μόνο εκεί άλλα είναι ο μόνος που έχει την δυνατότητα να εκπροσωπεί, να συνομιλήσει να διαφημίζει και να υποστηρίξει το νησί μου από μόνος του σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης. 

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ για εμένα ΈΧΕΙ αυτή τη ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΑΜΑ που τον κάνει να είναι πάντα πρωτοπόρος όπως το νησί μας και ΑΞΙΟΣ για να είναι Δήμαρχος Μυκόνου.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι