Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ

Εμπιστεύομαι την Πρωτοβουλία Δράσης γιατί πιστεύω ότι η νέα γενιά λόγω όρεξης, κουράγιου και υπομονής πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή.

Ονομάζομαι Αποστόλου Κατερίνα και γεννήθηκα στην Αθήνα στις 7/10/1976. Μεγάλωσα στην Μύκονο, στον Τούρλο και στον Πετεινάρο, όπου και κατοικώ με την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου ήταν ο Μιχαήλ Αποστόλου του Χαράλαμπου και μητέρα μου είναι η Βασιλεία Κουκά.

Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Νάζο και έχουμε ένα γιο 15 ετών και μια κόρη 11 ετών. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο στη Μύκονο και κατέχω πιστοποίηση στους υπολογιστές με φοίτηση 2 ετών σε ιδιωτική σχολή. Μιλάω δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά. Έχω εμπειρία 20 χρόνων σε αρχιτεκτονικό γραφείο, ενώ τώρα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στις οικογενειακές επιχείρησεις στον τομέα του τουρισμού και των ακινήτων.

Εμπιστεύομαι την Πρωτοβουλία Δράσης γιατί πιστεύω ότι η νέα γενιά λόγω όρεξης, κουράγιου και υπομονής πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή. Θεωρώ "ευλογία" την ανάπτυξη του νησιού μας και θέλω να συμβάλω στην προσπάθεια για αναβάθμιση των υποδομών με σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του νησιού.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι