Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΒΙΓΛΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ονειρεύομαι μια Μύκονο να περπατώ στα σοκάκια και να αντικρύζω χαμογελαστούς ανθρώπους, χαρούμενα παιδιά και ένα νησί πρότυπο που θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα μας.

Ονομάζομαι Βιγλιάρη Βασιλική. Γεννήθηκα το 1978 και μεγάλωσα στη Μύκονο.

Είμαι κόρη της Ανθίμης και του Αναστάσιου Βιγλιάρη (Καραβίδας). Είμαι παντρεμένη και έχω 2 παιδιά. Είμαι απόφοιτος της σχολής διοίκησης επιχειρήσεων και οικονομίας. Έχω δίπλωμα από τη διεθνή ένωση αερομεταφορών ΙΑΤΑ. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια Λογιστικής και μιλάω 2 γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά.

Συμμετέχω επικουρικά στα σχολικά δρώμενα του νησιού και είμαι μέλος σε μη κερδοσκοπικούς διεθνείς οργανισμούς. Έχω εργαστεί και έχω εμπειρία στον τουριστικό κλάδο γενικού τουρισμού. Τα τελευταία 17 έτη δραστηριοποιούμαι στον τραπεζικό κλάδο. Όπως κάθε μητέρα, ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών μου στο νησί. Αυτός είναι και ο λόγος που με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά.

Βλέποντας την αλματώδη αύξηση του τουρισμού και τη συνεχή οικοδόμησή του, θέλω για το νησί μας να είναι σύγχρονο, αλλά και παραδοσιακό· να είναι βασισμένο σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αλλά να είναι και γραφικό· να είναι διάσημος τουριστικός προορισμός, αλλά και ανθρώπινο για τους κατοίκους του. Θέλω για το νησί μας να προάγουμε και να διαφυλάξουμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας· να αναπτύξουμε τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίσδεσθαι».

Ονειρεύομαι μια Μύκονο να περπατώ στα σοκάκια και να αντικρύζω χαμογελαστούς ανθρώπους, χαρούμενα παιδιά και ένα νησί πρότυπο που θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα μας. Για όλα αυτά τα «θέλω» στρατεύθηκα με την Πρωτοβουλία Δράσης και τον Κωνσταντίνο Κουκά.

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι