Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Εμπιστεύομαι την ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης  γιατί πιστεύω πως ο Δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος με ήθος και προοπτικές και μπορεί να εγγυηθεί μια ακόμη καλύτερη πορεία για το νησί.

Ονομάζομαι Βογιατζής Ιωάννης του Νικολάου και της Μαρουλώ. Γεννήθηκα στις 10/7/1985 στη Μύκονο, όπου και μεγάλωσα. Ειμαι παντρεμένος εδώ και 4 χρόνια με την νελλη Θανου και ζούμε στον Άγιο Βασίλειο.

Πήγα σχολείο στη Μύκονο και μιλάω Αγγλικά. Από μικρή ηλικία και με την βοήθεια των γονέων μου άρχισα να δραστηριοποιούμαι στο χώρο του τουρισμού. Σήμερα έχω γραφείο γενικού τουρισμού και ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αργύραινα και δραστηριοποιούμαι στον τομέα των ενοικιαζομένων δωματίων  στην περιοχή που μεγάλωσα, στον Άγιο Βασίλειο. Η Μύκονος είναι το νησί των γονιών μου. Είναι ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα και έκανα τα πρώτα μου σχολικά βήματα.

Εμπιστεύομαι την ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης γιατί πιστεύω πως ο Δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος με ήθος και προοπτικές και μπορεί να εγγυηθεί μια ακόμη καλύτερη πορεία για το νησί. Θέλω να συμβάλω αξιοποιώντας τις γνώσεις μου και την εμπειρία του στον τομέα του τουρισμού.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι