Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΔΟΝΓΚΑ - ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ του ΦΩΤΙΟΥ

Συστρατεύομαι με την Πρωτοβουλία Δράσης για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο στα σχολεία που πάνε τα παιδιά μας!

Ονομάζομαι Δόνγκα-Συριανού Αργυρούλα και γεννήθηκα στις 13/11/1976 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Όλα τα καλοκαίρια μου τα πέρναγα στην Μύκονο και συγκεκριμένα στην Ανω Μερα, επειδή η μητέρα μου Χαραλαμπία Κουτράκη, μεγάλωσε η ίδια στην Ανω Μερα μιας και ηταν κόρη μεταλλωρυχου της MYKOBAR. Θείος μου είναι ο Δημήτρης Κουσαθανας(Σκιος).

Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Συριανό (Σικουρίνης) και έχω 2 παιδιά: ένα αγόρι 21 ετών και ένα κορίτσι 10 ετών. Ζω με την οικογένειά μου μόνιμα στη Μύκονο, στη Λαγκάδα, από το 2004.

Έχω τελειώσει την Σιβιτανίδειο σχολή και μιλάω Αγγλικά.

Δουλεύω στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου.

Είμαι αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου. Υπήρξα γραμματέας σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και αναπληρωματικό μέλος στη <<Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη>>

Εκτίμησα το ήθος, την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τη σύνεση του Κωνσταντίνου Κουκά και της ομάδας του μέσω της στενής μας συνεργασίας για την εξυγίανση και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής επιτροπής. Συστρατεύομαι με την Πρωτοβουλία Δράσης για να συνεχιστεί το σημαντικό έργο στα σχολεία που πάνε τα παιδιά μας!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι