Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ του ΗΡΑΚΛΗ

Στηρίζω το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί έχει καταξιωμένη, επιστημονική, κοινωνική και αυτοδιοικητική πορεία και δε φέρει ευθύνες για λάθη του παρελθόντος.

Γεννήθηκα το 1989 στη Μύκονο όπου και μεγάλωσα, το γένος Γρηγόρη. Είμαι παντρεμένος
με την Ευθυμία Κουσαθανά.


Αποφοίτησα από το ΕΠΑΛ Μυκόνου και συνέχισα τις σπουδές μου στην Αθήνα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου. Συμμετέχω συστηματικά στην εθελοντική αιμοδοσία. Από το σχολικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τα κοινά στο δεκαπενταμελές ως Πρόεδρος. Στο Δήμο, θα ήθελα να ασχοληθώ με την αναβάθμιση των υδραυλικών υποδομών του νησιού, προκειμένου ο Δήμος να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, με ιδιαίτερη έμφαση στην ύδρευση.


Στηρίζω το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί έχει καταξιωμένη, επιστημονική, κοινωνική και αυτοδιοικητική πορεία και δε φέρει ευθύνες για λάθη του παρελθόντος. Όπως αποδεικνύουν τα έργα του στο Δήμο Μυκόνου, δίνει τη μάχη των αξιών με διαφάνεια, αξιοκρατία, καινοτομία, στήριξη της επιχειρηματικότητας και των ασθενέστερων. Συγχρόνως, είναι πολιτικά συνεπής, έχει σαφές προοδευτικό ιδεολογικό πρόταγμα και διαθέτει καθαρό πολιτικό σχέδιο.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι