Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΓΡΥΠΑΡΗ ΑΝΤΖΕΛΑ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΔΗΛΙΑΝΟΥ) του ΙΩΑΝΝΗ

Εντάσσομαι στην ομάδα του Κωσταντίνου Κουκά γιατί πιστεύω στην εντιμότητα, στην διάθεσή του για σκληρή δουλειά και στο όραμά του να οικοδομήσει μία Μύκονο για ΟΛΟΥΣ!!!

Ονομάζομαι Άντζελα-Ευαγγελία Γρυπάρη και είμαι κόρη της Παρασκευής και του Ιωάννη Γρυπάρη (Δηλιανού). Γεννήθηκα στην Αμερική και μεγάλωσα στη Μύκονο.

Σε νεαρή ηλικία έφυγα στις Η.Π.Α όπου ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με Master στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, Business Administration. Στη συνέχεια ως ανήσυχο πνεύμα και λάτρης της θάλασσας συνέχισα τις σπουδές μου στα Ναυτιλιακά. Στην πορεία, επέκτεινα τις γνώσεις μου στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική με στόχο μου την ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών κατοικιών της Μυκόνου.

Επιστρέφοντας στη Μύκονο, δημιούργησα το κέντρο άθλησης «Symmetria», έχοντας φοιτήσει σε γνωστή σχολή Fitness της Ελλάδας. Θεωρώ τον εαυτό μου δυναμική επιχειρηματία και είμαι υπέρμαχος της οικογένειας και των δικαιωμάτων των γυναικών. Επιθυμώ τη διασφάλιση των απαραίτητων Ευρωπαικών Προγραμμάτων που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μεγάλα αναπτυξιακά έργα στο νησί μας.

Η Μύκονος πρέπει, οφείλει και μπορεί να συνεχίσει να κατέχει τα σκήπτρα της πρωτιάς στον τομέα του Τουρισμού και της Εξωστρέφειας. Εντάσσομαι στην ομάδα του Κωσταντίνου Κουκά γιατί πιστεύω στην εντιμότητα, στην διάθεσή του για σκληρή δουλειά και στο όραμά του να οικοδομήσει μία Μύκονο για ΟΛΟΥΣ!!! Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε το σωστό «νοικοκύρεμα» του Δήμου και την διοικητική αναδιοργάνωση των Υπηρεσιών.

Συστρατεύομαι δίπλα του.

Έχουμε το σχέδιο.

Έχουμε τους ανθρώπους με αξίες και όραμα.

Γιατί μετά την δεύτερη εκλογή μας, θα ολοκληρωθούν και θα αναδειχτούν όλες οι προσπάθειες και οι ενέργειες των προηγούμενων 4,5 ετών.

Δώστε μας το χρόνο.

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι