Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΓΡΥΠΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πιστεύω στον καθαρό αγώνα του κ. ΚΟΥΚΑ θαυμάζω την ποιότητα του ως άνθρωπο και ως πολιτικό, πιστεύω στο ΟΡΑΜΑ του για έναν δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ με κοινωνικό πρόσωπο και θέλω να ΣΥΜΒΑΛΛΩ σε αυτό.

Κατάγομαι από τη Μύκονο με γονείς τον Κυριάκο Γρυπάρη και τη Μαρουλώ Νάζου. Στην καθημερινότητά μου, ως δραστήριο και ενεργό μέλος του γυναικείου πληθυσμού της Μυκόνου είμαι σύζυγος, μάνα, φίλη, εθελόντρια, επαγγελματίας.

Δραστηριοποιούμαι στον οικονομικό κλάδο έχοντας λογιστικό γραφείο εδώ και 25 χρόνια.

Είμαι η πρώτη εκλεγμένη πρόεδρος του λογιστικού συλλόγου Μυκόνου του οποίου και εξακολουθώ να είμαι έως σήμερα.

Την τελευταία πενταετία αποτελώ μέλος της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών του δήμου μας και παράλληλα την τελευταία τετραετία είμαι αναπληρώτρια στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜ .        

Επέλεξα να στηρίξω την Πρωτοβουλία Δράσης, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, γιατί θέλω με αυτόν τον τρόπο να υποστηρίξω τον Δήμαρχό μας για όλες τις επιτυχημένες κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει για την τουριστική ανάπτυξη και τη συνεχή προώθηση του νησιού μας, ώστε να μην μας αγγίξει η οικονομική κρίση, με αποτέλεσμα εμείς σε αυτό τον τόπο σήμερα να ευημερούμε.

Πιστεύω στον καθαρό αγώνα του κ. ΚΟΥΚΑ θαυμάζω την ποιότητα του ως άνθρωπο και ως πολιτικό, πιστεύω στο ΟΡΑΜΑ του για έναν δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ με κοινωνικό πρόσωπο και θέλω να ΣΥΜΒΑΛΛΩ σε αυτό. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι