Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΑΣΒΕΣΤΑ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στηρίζω Πρωτοβουλία Δράσης γιατί είναι μια αξιόπιστη, καθαρή ομάδα, γεμάτη όρεξη να σηκώσουν τα μανίκια και να πιάσουν δουλειά. Στόχος μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, με έμφαση στο τρίπτυχο παιδεία-αθλητισμός-πολιτισμός.

Ονομάζομαι Χατζηϊωάννου Στέλλα και γεννήθηκα στις 30/5/1979 στη Μύκονο, όπου και μεγάλωσα. Μένω στο Μαράθι, κοντά στο φράγμα. Ο πατέρας μου είναι ο Αντώνιος Χατζηϊωάννου (Ασβεστάς) – ναυτικός, πήγαινε με το καϊκι του στις Δήλες – και η μητέρα μου είναι η Μηλιά Χατζηϊωάννου, το γένος Γρύμπλα. Τελείωσα το Γενικό Λύκειο Μυκόνου και στη συνέχεια το ΕΠΑΛ Μυκόνου, από όπου πήρα πτυχίο στον τομέα των Τουριστικών Επιχειρήσεων. Μιλάω Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά.

Είμαι μέλος της θεατρικής ομάδας ΘοΜ, της χορωδίας Γεώργιος Αξιώτης, χορευτικών ομάδων του νησιού και του συλλόγου «Ανεμόμυλοι». Επί σειρά ετών συμμετέχω σε ποδηλατικές δραστηριότητες και οργανώνω ποδηλατικές βόλτες. Έχω μια στήλη στην τοπική εγημερίδα «Mykonos News» στην οποία γράφω για τα ποδηλατικά νέα του νησιού.

Θεωρώ τον Κωνσταντίνο Κουκά ένα Μυκονιάτη που ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου. Στηρίζω Πρωτοβουλία Δράσης γιατί είναι μια αξιόπιστη, καθαρή ομάδα, γεμάτη όρεξη να σηκώσουν τα μανίκια και να πιάσουν δουλειά. Στόχος μου είναι η βελτίωση της καθημερινότητας, με έμφαση στο τρίπτυχο παιδεία-αθλητισμός-πολιτισμός.

Μαζί θα πάμε την Μύκονο πιο ψηλά.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι