Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Προτεραιότητα η σκληρή δουλειά, μακριά από λόγια και φαίνεσθαι!

"Προτεραιότητα η σκληρή δουλειά, μακριά από λόγια και φαίνεσθαι "

Γεννήθηκα το 1991 στην Αθήνα, μοναχοπαίδι, γιος του Ευάγγελου Κοντιζά από την Άνω Μερά και της Άννας Κόκκινου, το γένος Φαμέλη. Έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην περιοχή Μαράθι και τα τελευταία πέντε χρόνια ζω μόνιμα στο Καλό Λιβάδι.

Έχω φοιτήσει στο ΙΕΚ Σάμου και το κατέχω το Vellum Diploma in IT Skills Professional από το Cambridge και γνωρίζω την Αγγλική γλώσσας.

Εργάζομαι στην οικογενειακή επιχείρηση που ανέλαβα από νεαρή ηλικία στον τομέα ύδρευσης του νησιού με φορτηγά βυτία, καθώς έχω εργαστεί και στον τομέα της εστίασης σε γνωστά μαγαζιά του νησιού.

Επίσης, δραστηριοποιούμαι ενεργά στον τομέα του τουρισμού.

Λόγω του επαγγέλματος μου και των γνώσεων μου σε αυτό, θα ήθελα να συμβάλω στην βελτίωση των υποδομών και εγκαταστάσεων των δικτύων ύδρευσης, καθώς και στην ομαλή ανάπτυξη του παραδοσιακού οικισμού της Ανω Μεράς πάντα με σεβασμό στην παράδοση του τόπου μας.

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης και των Δήμαρχο μας Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέα μυαλά και πράξεις, μακριά από συνωμοσίες και προσωπικά συμφέροντα που καταστρέφουν το νησί μας.            

 

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι