Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΟΥΦΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εύχομαι όλοι μαζί ενωμένοι, μια γροθιά, χωρίς αντιπαραθέσεις να δουλέψουμε με αγάπη γιαυτόν τον τόπο που θα αφήσουμε αύριο στα παιδιά μας.

Ονομάζομαι Ανδριανή Κουφού του Γεωργίου (Έμπορα) το γένος Αθυμαρίτη και της Ειρήνης το γένος Φραγκίσκου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μύκονο, είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Μαύρο και έχω δυο κόρες την Ειρήνη και την Τζωρτζή και είμαι μια υπερήφανη Γιαγιά. Είμαι τελειόφοιτη Λυκείου και γνώστρια της Αγγλικής γλώσσας. Δούλεψα από 18 χρόνων στην Ολυμπιακή Αεροπορία και τα πέντε τελευταία χρόνια πριν συνταξιοδοτηθώ ήμουν Προϊσταμένη του Σταθμού Μυκόνου από όπου και συνταξιοδοτήθηκα μετά από 25 χρόνια εργασίας.

Επι τέσσερα έτη ήμουν ενεργό μέλος του ΔΣ Του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, δυο έτη ως γραμματέας και δυο έτη ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Είμαι ενεργό μέλος δυο χορευτικών Ομάδων, του Συλλόγου Ανεμόμυλοι και της ομάδας Μυκονιάτικη Βεγγέρα. Το 2014 επί Δημαρχίας Κωνσταντίνου Κουκά ορίστηκα από Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρόεδρος της Κοινωφελής Δημοτικής Επιχ. ΚΔΕΠΠΑΜ, απ' όπου και αγάπησα αυτόν τον ιστορικό χώρο και προσπάθησα να τον κάνω καλύτερο. Εργάστηκα ώστε η ΚΔΕΠΠΑΜ να συνεχίσει δυναμικά το έργο της  και να μεταδίδει  στους κατοίκους της Μυκόνου το  πνευματικό της έργο. Όλα αυτά γινόταν με την στήριξη του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ο οποίος με ενδιαφέρον και αγάπη αγκαλιάζει όλες τις δράσεις μας και τις προωθεί.

Με εμπιστοσύνη στα πρόσωπα μας ο Δήμαρχος είναι πάντα παρόν και μας συντροφεύει σε ότι και να κάνουμε. Σε αυτά  τα πέντε χρόνια της θητείας του ήταν ένας Δήμαρχος δημοκρατικός πάντα ρωτούσε και την δική μας γνώμη, πριν πάρει την τελική του απόφαση. Νιώθω την υποχρέωση να παραμείνω ενεργή με την παράταξη του Κωνσταντίνου Κουκά και να βάλω το χεράκι μου για το καλύτερο. Να νοικοκυρέψουμε αυτόν τον ευλογημένο  τόπο, που οι γονείς μας δούλεψαν σκληρά για να ευημερούμε εμείς σήμερα.

Εύχομαι όλοι μαζί ενωμένοι, μια γροθιά, χωρίς αντιπαραθέσεις να δουλέψουμε με αγάπη γιαυτόν τον τόπο που θα αφήσουμε αύριο στα παιδιά μας.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι