Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης και το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί επιθυμώ να συνεχίσει το νησί μας να εξελίσσεται και να συνεχίσει να είναι κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός.

Γεννήθηκα το 1981 στη Μύκονο, με γονείς τον Κυριάκο και την Αργυρώ Κουτσούκου. Μεγάλωσα στην περιοχή Βρύση Μυκόνου όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα. Σύντροφος μου είναι η κτηνίατρος Αθηνά Τσοκάνα και είμαι πατέρας τριών παιδιών.

Επαγγελματικά, δραστηριοποιούμαι στο χονδρεμπόριο στον τομέα των τροφίμων συνεχίζοντας με μεράκι την οικογενειακή μας επιχείρηση μαζί με τους συνεργάτες μου.

Επηρεασμένος θετικά από τον πατέρα μου που ήταν επί σειρά ετών στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Μυκόνου, προσπαθώ να βρίσκομαι κοντά στο αθλητισμό του νησιού και να συμβάλω με τη βοήθειά μου όπου μου ζητηθεί.

Παράλληλα, βοηθάω τις εθελοντικές οργανώσεις του νησιού και τους συλλόγους των σχολείων στις εκδηλώσεις τους μέσω πολυάριθμων χορηγιών. Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως το 2015 ήμουν μέλος στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας.

Στο Δήμο, θα ήθελα από τη θέση μου ως επαγγελματίας να ενισχύσω την εθελοντική και κοινωνική δράση ομάδων, αφού αυτές αποτελούν τα δυναμικά κύτταρα της κοινωνίας μας. Επίσης, θα ήθελα να συμβάλω στο να συνεχίσει ο τόπος μας να πηγαίνει μπροστά και να αναπτύσσεται με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και την ταυτότητα του νησιού.

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης και το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, γιατί επιθυμώ να συνεχίσει το νησί μας να εξελίσσεται και να συνεχίσει να είναι κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός. Συγχρόνως, αναγνωρίζοντας τη θεαματική βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων την τελευταία 4ετία, είναι επιθυμία μου να συνεχιστεί η ανάπτυξη αυτή του αθλητισμού στο νησί μας μετά και από τη σημαντική αύξηση συμμετοχής των νέων στις αθλητικές δραστηριότητες και τις κατακτήσεις όλο και περισσότερων τίτλων.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι