Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στόχος μου είναι να συμβάλω στην πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών της Μυκόνου.

Το όνομά μου είναι Μανιάτη Κατερίνα. Γεννήθηκα στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσα, στις 13/3/1980. Κατάγομαι από την Μύκονο και από τους δυό μου γονείς, τον Νικόλαο Μανιάτη και τη Βασιλική Μανιάτη, το γένος Κουσαθανά. Είμαι παντρεμένη και τα τελευταία 19 χρόνια ζω μόνιμα στην Χώρα Μυκόνου.

Έχω πτυχίο στα ναυτιλιακά και παρακολουθώ μαθήματα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στον τομέα Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Είμαι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου και της Θεατρικής Ομάδας. Είμαι τραπεζικός υπάλληλος και από το 2017 είμαι επικεφαλής τραπεζικού καταστήματος στη Μύκονο.

Έχω περάσει όλα τα καλοκαίρια μου στη Μύκονο, καθώς οι γονείς μου διατηρούσαν τουριστικό κατάστημα στον Άγιο Αρτέμιο στη χώρα. Η αγάπη μου για το νησί με ώθησε να πάρω την απόφαση να μετοικίσω μόνιμα.

Εμπιστεύομαι τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Δράσης» καθώς απαρτίζεται από νέους με όραμα και όρεξη για δουλειά. Στόχος μου είναι να συμβάλω στην πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού καθώς και στην βελτίωση της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών της Μυκόνου.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι