Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΙΝΑΚΗ

Ανανεώνω την εμπιστοσύνη μου στην ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης και στον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί πιστεύω πως μετά το νοικοκύρεμα και τη διοικητική αναδιοργάνωση στο Δήμο, αλλά και τη διασφάλιση των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερο έργο.

Ονομάζομαι Μπουγιούρης Γεώργιος του Φινάκη, με καταγωγή από την Άνω Μερά. Γεννήθηκα στις 8/10/1957 και έχω 2 παιδιά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και μετά τις σπουδές μου μετακόμισα μόνιμα στη Μύκονο. Έχω πτυχίο από τα ΚΑΤΕΕ Πάτρας, με ειδικότητα Στελεχών Επιχειρήσεων-Διοίκηση. Είμαι μέλος του ΔΣ του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου, καθώς και του ΔΣ του Συλλόγου Κυνηγών.

Είμαι στον Σύλλογο Ψαράδων και εθελοντής αιμοδότης. Έχω εργαστεί στη Τράπεζα Ε.Τ.Ε., έχω ασχοληθεί με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και από το 1990 έως σήμερα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο της χρυσοχοΐας στη Χώρα της Μυκόνου, στην περιοχή Ενόπλων Δυνάμεων. Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2014 με την Πρωτοβουλία Δράσης.

Διατελώ Πρόεδρος Αισθητικής Επιτροπής Δήμου Μυκόνου, τακτικό μέλος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, Αντιπρόεδρος του Γρυπαρείου, Πρόεδρος ΔΕΥΑΜ. Ανανεώνω την εμπιστοσύνη μου στην ομάδα της Πρωτοβουλίας Δράσης και στον Κωνσταντίνο Κουκά γιατί πιστεύω πως μετά το νοικοκύρεμα και τη διοικητική αναδιοργάνωση στο Δήμο, αλλά και τη διασφάλιση των απαραίτητων χρηματοδοτήσεων έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερο έργο.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι