Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΝΑΖΟΥ ΑΡΓΥΡΩ (ΑΝΑΚΤΑ) του ΙΩΑΝΝΗ

Ανήκω κι εγώ στη νέα γενιά Μυκονιατισσών που ξέρουν να διαμορφώνουν και να διεκδικούν το μέλλον τους. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε με διάλογο και συνεργασία, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Γεννήθηκα στη Μύκονο το 1963. Ο πατέντας μου ήταν ο Γιάννης Νάζος  (Άνακτας) και η μητέρα μου η Νίκη Νάζου το γένος Γαλούνη.

Μεγάλωσα στην περιοχή Κάστρο, στη Μικρή Βενετία στη Χώρα. Έχω αποφοιτήσει από το Λύκειο Μυκόνου. Οι γονείς μου και η οικογένειά μου ήταν πρωτεργάτες του τουρισμού εξασφαλίζοντας την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Δήλο καθώς και η μητέρα μου ασχολήθηκε από παιδί με τον τουρισμό. Η συνέχεια ήταν δική μας. Σήμερα, είμαι μητέρα δυο παιδιών και διατηρώ με επιτυχία επιχείρηση τουριστικών και εστίασης στη Χώρα εδώ και τριάντα χρόνια.

Θα ήθελα μέσα από το Δήμο να ασχοληθώ εντατικά με τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους στον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας και να συμβάλλω στην ολική αναμόρφωση και προστασία του οικισμού. Η εμπειρία που έχω επίσης σε θέματα τουρισμού βασίζεται στο γεγονός ότι από μικρή παρακολούθησα αυτό που σήμερα ονομάζουμε «το θαύμα της Μυκόνου». Γνωρίζω λοιπόν τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προοπτικές της ανάπτυξης του τουρισμού και είμαι πρόθυμη να βοηθήσω στις λύσεις. Μια άλλη μου αγάπη είναι τα ζώα. Ως ενεργή και δραστήρια πολίτης του τόπου μου, φροντίζω να προσφέρω σταθερά βοήθεια στις φιλοζωικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα. Ο εθελοντισμός μου χρόνια τώρα στον τομέα αυτό μου δίνει ελπίδα πως μπορώ να εμπνεύσω σεβασμό και αποτελεσματική προστασία για τα αδέσποτα, εξασφαλίζοντας πολιτισμένο περιβάλλον και αξιοπρεπή εικόνα στους επισκέπτες μας.

Στηρίζω λοιπόν με πίστη και βεβαιότητα την «Πρωτοβουλία Δράσης», ως υποψήφια στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά, ώστε να συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο του για τη Μύκονο και την πραγματοποίηση πολιτικών που προάγουν την καθημερινότητα του Μυκονιάτη και των επισκεπτών του νησιού μας.

Ανήκω κι εγώ στη νέα γενιά Μυκονιατισσών που ξέρουν να διαμορφώνουν και να διεκδικούν το μέλλον τους. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε με διάλογο και συνεργασία, όπως ακριβώς μας αξίζει.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι