Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ) του ΙΩΑΝΝΗ

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης και τον Κωνσταντίνο Κουκά καθώς πρόκειται για μια ομάδα με επαγγελματίες της γενιάς μου, με τους οποίους έχουμε την ίδια ιδιοσυγκρασία.

Ονομάζομαι Νίκου Γεώργιος, του Ιωάννη (Κόκκινος) και της Μαρουσούλας, το γένος Ξυδάκη. Γεννήθηκα στις 27/01/1982 στη Μύκονο, όπου και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένος, με ένα παιδί. Τελείωσα το σχολείο στη Μύκονο και στη συνέχεια πήρα πτυχίο από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Φυσικών Επιστημών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Μιλάω Αγγλικά. Είμαι εθελοντής αιμοδότης, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Μυκόνου και συμμετέχω στη χορωδία Δημήτρη Φίννις. Είμαι καθηγητής μαθηματικών στο ΕΠΑΛ Μυκόνου.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω σε ότι έχει να κάνει με το τρίπτυχο παιδεία – αθλητισμός – πολιτισμός.

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης και τον Κωνσταντίνο Κουκά καθώς πρόκειται για μια ομάδα με επαγγελματίες της γενιάς μου, με τους οποίους έχουμε την ίδια ιδιοσυγκρασία. Επιπλέον θεωρώ ότι αυτή η ομάδα, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Κουκά, έχει υποστηρίξει στο μέγιστο θέματα που αφορούν τα σχολεία, και γενικότερα την παιδεία, καθώς και τον πολιτισμό.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι