Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΠΑΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μία κοινωνία ευαισθητοποιημένη, με γνώμονα την ευημερία όλων, την πρόνοια, την υγεία, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, μα κυρίως την παιδεία που είναι κινητήριος δύναμη του κάθε τόπου.

Είμαι η Ειρήνη Πάουλα, κόρη του Αντώνη και της Ευαγγελίας Ζουγανέλη-Μπαλτά.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Νεδο, ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού πρακτορείου σε Αθήνα και Μύκονο και έχουμε έναν γιο 7 ετών.

Μεγαλωμένη μέσα στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, αποφάσισα να ακολουθήσω σπουδές στην Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία. Λάτρης των ξένων γλωσσών και με έντονη την αγάπη για νέες εμπειρίες έζησα για έναν χρόνο στην Περούτζια της Ιταλίας και παρακολούθησα εντατικά μαθήματα ιταλικής γλώσσας. 

Πλέον με πολλή όρεξη, μεράκι και αγάπη, διευθύνω την τουριστική επιχείρηση που δημιούργησαν πριν 30 χρόνια οι γονείς μου. Λόγω επαγγέλματος είμαι μέλος του σωματείου των ξενοδόχων Μυκόνου ενώ στο παρελθόν του σωματείου ενοικιαζομένων δωματίων. Επίσης είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Σύγχρονης Παιδείας. Παράλληλα στον ελεύθερό μου χρόνο αναπτύσσω δράση σε εθελοντικές ενέργειες προς όφελος τον συμπολιτών μου καθώς και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις αφού ανήκω στην εθελοντική ομάδα διοργάνωσης των δράσεων του Δήμου τα τελευταία χρόνια. 

Με κάποιους αγαπημένους φίλους- συντοπίτες μου οραματιζόμαστε το πάρκο της παιδικής χαράς, με άλλους δίνουμε αγώνες για την καθαρότερη Μύκονο, ενώ με τις φίλες μαμάδες δημιουργούμε καλύτερη καθημερινότητα για τα παιδιά μας.

Τα ενδιαφέροντα μου πολλά, όπως βιβλία, ταξίδια, σπορ, αλλά το μεγαλύτερο είναι η οικογένεια, το σπίτι και η δουλειά μου. Έτσι πέρα από αυτά που θα ήθελα να κάνω σε προσωπικό επίπεδο με ενδιαφέρει να συμβάλλω για το κοινό όφελος των κατοίκων της Μυκόνου. Να θέσω προτάσεις για δράσεις στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας προκειμένου να  γίνουν σωστές ενέργειες και υποδομές.

Να γίνει η Μύκονος νησί ΠΡΟΤΥΠΟ.

Μία κοινωνία ευαισθητοποιημένη, με γνώμονα την ευημερία όλων, την πρόνοια, την υγεία, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, μα κυρίως την παιδεία που είναι κινητήριος δύναμη του κάθε τόπου.

Δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, Κωνσταντίνου Κουκά, διότι είναι άνθρωπος νέος και έξυπνος, με όρεξη και όραμα, έχει γύρω του ομάδα ανθρώπων που προέρχονται  από όλους τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς χώρους της Μυκόνου.

Έτσι, όλοι μαζί θα συμβάλουμε στην υγιή εξέλιξη του νησιού, με διαφάνεια και τιμιότητα, με όραμα και αποτελεσματικότητα.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι