Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του ΜΑΡΚΟΥ

Γι αυτό το λόγο ανανεώνω την στήριξή μου στην Πρωτοβουλία Δράσης και στον Κωσταντίνο Κουκά. Όραμα μας η Μύκονος να παραμείνει στο υψηλότερο βάθρο.

Ονομάζομαι Παπουτσάς Δαμιανός και γεννήθηκα στη Μπαρκιά Μυκόνου το 1958. Γονείς μου  ο Μάρκος Παπουτσάς και η Μαρουλώ Γαλούνη. Είμαι παντρεμένος με την Μορφούλα Παπουτσά κι έχουμε δυο γιους, τον Μάρκο και τον Βαγγέλη. Αγαπώ πολύ τη θάλασσα και ασχολούμαι με αυτή από μικρό παιδί. Έγινα λεμβούχος και από το 1985 είμαι επαγγελματίας αλιέας. Για 22 έτη ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου του συλλόγου επαγγελματιών αλιέων Μυκόνου.

Έχω υπάρξει αντιπρόεδρος στον κυνηγετικό σύλλογο Μυκόνου για 6 έτη. Συμμετέχω ενεργά στην ομάδα αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης. Είχα την τιμή να μου απονεμηθούν το 2001 βραβείο τιμής ένεκεν για τη διάσωση των επιβατών « ΗΡΑ», το 2002 το βραβείο τιμής ένεκεν από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου στην Ναυτική Εβδομάδα 2002, το 2011 βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά μου στο Δήμο Μυκονίων και το 2012 βραβείο τιμής ένεκεν για τη πολυετή προσφορά μου στο Δ.Σ. του Σωματείου Αλιέων Μυκόνου. Από το 1998-2010 διετέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Από το  2003 είμαι μέλος στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ενώ από το 2014 όπου εξελέγην δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία Δράσης διατελώ αντιπρόεδρος. Είμαι ικανοποιημένος με το έργο και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής στην ολοκλήρωση έργων και το «νοικοκύρεμα» που έχει γίνει όχι μόνο στα λιμάνια μας αλλά σε όλους τους τομείς.

Γι αυτό το λόγο ανανεώνω την στήριξή μου στην Πρωτοβουλία Δράσης και στον Κωσταντίνο Κουκά. Όραμα μας η Μύκονος να παραμείνει στο υψηλότερο βάθρο.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι