Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΑΠΟΝΙ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας, είναι εγγύηση ότι όλοι μαζί θα πάμε τη Μύκονο ακόμα πιο ψηλά, εξασφαλίζοντας παρουσία και στήριξη σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς που μας αφορούν.

Ονομάζομαι Πολυκανδριώτης Γεώργιος (Καπόνι). Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής, στις 3/8/1996, και μεγάλωσα στην Μύκονο, στην Άνω Μερά. Οι γονείς μου είναι ο Αντώνης Πολυκανδριώτης και η Φανή Σκόνδρα. Τελείωσα το Επαγγελματικό Λύκειο Μυκόνου, από όπου πήρα πτυχίο από τον τομέα μηχανολογίας.

Στη συνέχεια, αποφοίτησα από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στη Σύρο, με την ειδικότητα του πλοιάρχου. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκα στη ναυτιλιακή εταιρεία PANTHEON TANKER MANAGEMENT LTD. Ταυτόχρονα, δραστηριοποιούμαι  στην οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα του τουρισμού. Μιλάω Αγγλικά και Ιταλικά. Είμαι εθελοντής αιμοδότης. Γνωρίζω καλά τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μου, και είμαι πρόθυμος να αγωνιστώ και να συμβάλλω με κάθε τρόπο για την προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μου, της Μυκόνου.

Δηλώνω αποφασισμένος την προσεχή τετραετία να βρεθώ στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά με το συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης. Η ενεργοποίηση νέων ανθρώπων με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας, είναι εγγύηση ότι όλοι μαζί θα πάμε τη Μύκονο ακόμα πιο ψηλά, εξασφαλίζοντας παρουσία και στήριξη σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς που μας αφορούν.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι