Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΖΑΝΝΗΣ (ΜΠΑΡΜΠΕΡΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποφάσισα να πάρω μέρος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ως μέλος της ομάδας της Πρωτοβουλίας Δράσης και στο πλευρό Του Κωνσταντίνου Κουκά, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και σχέδια για την βελτίωση της καθημερινότητας των Μυκονιατών.

Ονομάζομαι Πολυκανδριώτης Ζαννής. Γονείς μου είναι η Ευγενία και ο Γεώργιος Πολυκανδριώτης. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 23/11/1969 και από το 2004 ζω και εργάζομαι στην Άνω Μερά. Είμαι παντρεμένος με την Μαρκέλλα Μιχαλινού και έχουμε 3 παιδιά. Τελείωσα το Τεχνικό Λύκειο και μιλάω Αγγλικά. Έχοντας το περίπτερο στο πάρκινγκ στο Μοναστήρι στην Άνω Μερά, μου δίνεται η δυνατότητα να μιλάω με τους συντοπίτες μου και να μαθαίνω τα προβλήματά τους.

Γνωρίζω καλά λοιπόν τα προβλήματα του χωριού μου και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω. Αποφάσισα να πάρω μέρος σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ως μέλος της ομάδας της Πρωτοβουλίας Δράσης και στο πλευρό Του Κωνσταντίνου Κουκά, καθώς είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και σχέδια για την βελτίωση της καθημερινότητας των Μυκονιατών.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι