Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ήρθε η ώρα όσοι βλέπουμε, γνωρίζουμε και λέμε τις απόψεις μας, να δράσουμε με απώτερο σκοπό την αλλαγή προς το καλύτερο! Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και εκείνα με τη σειρά τους να συνεχίσουν στο νησί μας, χωρίς να αναζητούν δικαιότερες και πιο φιλόξενες κοινωνίες μακριά από αυτό!

Σαντοριναίος Μάρκος του Αναστασίου.

Γεννήθηκα το 1968 στον Πειραιά. Ο Πατέρας μου Σαντοριναίος Αναστάσιος του Μάρκου και της Ειρήνης Πλουμιστού και η μητέρα μου Παρασκευή Ξεναρίου του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης. Οι ρίζες μου και η ψυχή μου βρίσκονται σε αυτόν τον τόπο.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Κεραμιδά (το γένος Φαμέλη) Μουσουργός και έχουμε δύο παιδιά την Παρασκευού και τον Αναστάση, 14 και 12 χρονών αντίστοιχα.

Είμαι πτυχιούχος τεχνικού λυκείου από το 1986, με ειδικότητα στο Μηχανολογικό Τομέα του Τμήματος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων & Βιομηχανικής Παραγωγής. Διαθέτω εικοσιπενταετή  πείρα  στο χώρο της βιομηχανίας με επιμόρφωση για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις  Β’ κατηγορίας επικινδυνότητας, Σχεδιασμό Πωλήσεων, Διοίκηση και Αξιολόγηση Προσωπικού.

Σε ηλικία 18 χρονών, ξεκίνησα τη δική μου βιοτεχνία κατασκευής μεταλλικών κατασκευών και Εκθετηρίων προβολής προϊόντων, η οποία εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε μια βιοτεχνία με σύγχρονο εξοπλισμό, κατακτώντας την αγορά και έχοντας συνεργασία με μεγάλες επώνυμες εταιρίες. Παράλληλα από το 2000 έως το 2007 δραστηριοποιήθηκα και στο χώρο των οικοδομικών κατασκευών.

Από το 2000 δραστηριοποιούμαι στο νησί και από το 2007 ζω μόνιμα στην Μύκονο με την οικογένεια μου. Σήμερα είμαι Ιδιοκτήτης Τουριστικής Επιχείρησης στον χώρο της φιλοξενίας.

Από το 2014 έως σήμερα είμαι ενεργό μέλος στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου από όπου έχω αποκομίσει εμπειρία και την χαρά να συμμετέχω σε αποφάσεις που πάνε τον τόπο μας μπροστά.

Όνειρο ζωής για μένα και τη σύζυγο μου ήταν να έρθουμε στο νησί από όπου και καταγόμαστε. Να ζήσουμε και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στον τόπο που τόσο αγαπάμε, γενέτειρα των παππούδων μας και των γονιών μας.

Γιατί συμμετέχω : Η πρόσκληση του Κωνσταντίνου Κουκά για συμμετοχή μου στον συνδυασμό του είναι για μένα μεγάλη τιμή και πρόκληση για δράση. Πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Ήρθε η ώρα όσοι βλέπουμε, γνωρίζουμε και λέμε τις απόψεις μας, να δράσουμε με απώτερο σκοπό την αλλαγή προς το καλύτερο! Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και εκείνα με τη σειρά τους να συνεχίσουν στο νησί μας, χωρίς να αναζητούν δικαιότερες και πιο φιλόξενες κοινωνίες μακριά από αυτό!

Στόχοι μου εάν εκλεγώ:

  • είναι η επίλυση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών και η αναβάθμιση και η συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων και Δημόσιων χώρων του νησιού!  
  • Θέλω να στηρίξω με όποιο τρόπο περνάει από το χέρι μου, όλους τους κλάδους της τοπικής αγοράς. Είναι πολύ σημαντική για έναν τόπο η αυτονομία αλλά και η απασχόληση που θα προσφέρει η ανάπτυξη στο εργατικό δυναμικό μας.
  • Όνειρο μου είναι ένας Δήμος ισχυρός που να δίνει ευκαιρίες, να υπερασπίζεται τον πολίτη και να νοιάζεται γι’ αυτόν. Πρέπει να δημιουργηθούν δεσμοί εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και δημοτικής αρχής. Μόνο ένας ισχυρός δήμος που έχει στο πλάι τους δημότες του, μπορεί να πιέσει, να διαπραγματευτεί και να διεκδικήσει γι'  αυτόν.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι