Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρωτοβουλία Δράσης

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΠΑΛΤΑΣ) του ΙΑΚΩΒΟΥ

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης στις εκλογές του Μαΐου με την υποψηφιότητα μου γιατί είναι μια νέα ομάδα με όρεξη για δουλειά και όραμα.

Γεννήθηκα το 1975 και το τιμητικό οικογενειακό μου παρατσούκλι είναι “Μπαλτάς”.

Μεγάλωσα και έζησα μέχρι τα 17 μου στο Ικόνιο Περάματος, ενώ ολοκληρώνοντας την στρατιωτική μου θητεία στη Σάμο ήρθα στην Μύκονο όπου ζω δραστηριοποιούμε επαγγελματικά έως και σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Ξυδάκη και έχουμε αποκτήσει δυο γιους, τον Ιάκωβο και τον Ζαννή.

Αποφοίτησα από τη Σιβιτανίδειο Σχολή, στον τομέα των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων  και απέκτησα το πτυχίο του ηλεκτρολόγου εγκαταστάτη. 

Ως δραστήριο μέλος της Μυκονιάτικης κοινωνίας είμαι ιδρυτής του Σωματείου εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Μυκόνου και πρόεδρος έως σήμερα.

Οι Μυκονιάτες με τίμησαν με την ψήφο τους το 2014 και είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας, έχω διατελέσει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ από το 2014 έως το 2016 και από τον Μάρτιο του 2018 έως και τις αρχές του 2019. Από το Μάρτιο του 2019 έως και σήμερα είμαι Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μυκόνου.

Είμαι μέλος του Α.Ο. Μυκόνου.

Στο Δήμο θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα προβλήματα της καθημερινότητας όπως είναι ο φωτισμός, το κυκλοφοριακό, η ασφάλεια και οι υποδομές του νησιού.

Στηρίζω την Πρωτοβουλία Δράσης στις εκλογές του Μαΐου με την υποψηφιότητα μου γιατί είναι μια νέα ομάδα με όρεξη για δουλειά και όραμα.

Μια ομάδα που απαρτίζεται από σοβαρούς επαγγελματίες και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς!

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι